Son Konular
Oyundan kaynaklı bir durum. Yapımcıda şu anda bu durum üzerine güncelleme yapıyor. Güncellemesi bittiğinde tekrardan portlanacak ve tam ekranda oynayabileceksiniz. Fakat şimdilik bu sorunun bir çözümü yok.Android'de tam ekran olmuyor, yanlar siyah kalıyor. Ayarlardan tam ekrana tıklasamda yine değişmiyor ayrıca ayarlardan oyunun tam ekran izninide açtım. Sorunun çözümü nedir, bilen var mı?
Gelişmiş oyun dediğiniz şeyi tam hatırlayamadım tam olarak ne oluyor lütfen fotoğrafla veya daha açıklayıcı bir metinle durumu anlatabilir misiniz?Agalar bu telefonda wi-fi simgesine tıklayınca gelişmiş oyun menüsü açılıyor klavye yüzünden bir türlü açamaıyorum aynı şey bilgisayar şifresinde de oluyor çözümü olan varmı
Yapımcı final verdiği zaman.V21 ne zaman gelir
neden final verdiğinde geliyor hocam mayıs sonu yeni güncelleme de gelecekYapımcı final verdiği zaman.
Gelen güncellemeler harita düzenlemesi, extradan görüntü kalitesini arttırmaya yönelik olan grafik güncellemelerini içeriyor. Oyun hikaye olarak tamamiyle bittiği için yapımcının bu tarz güncellemelerde final vermesini bekliyoruz. Final verdikten sonra oyunu güncelleyeceğiz.neden final verdiğinde geliyor hocam mayıs sonu yeni güncelleme de gelecek
Tamam . Sadece bu müzik hocası kaldı. Bunu nasıl yapacamArkadaşlar bu havuz yerine ne yapmam lazım anlamadım. Bide tony araba almam için galeriye gönderdi. Galeride arka tarafta tamirci ile görüştüm havuz filtresini değişmiştim dedi belki alet çantası orda olabilir dedi. Orda da ne yapacağımı anlamadım. Bide bu müzik hocası var . Onda ise ekibi topladım daha da ileri gidemedim. Ne yapıcam yardımcı olur musunuz
Bilgisayarınız Windows 11se bu hatayı almanız normaldir. Çözümü Win 11 24H2 Oyun açılmama sorunuBende çalıştırınca turbo.net hatası alıyorum nedendir?
Yoksay demeniz.bu hatanın çözümünü bilen var mı hikaye bitti neredeyse
Yeni bir sahne farkı yok. yapımcı şu an görüntü kalitesini düzeltiyor.Bu sitedeki sürüm ile en son sürüm arasında bir fark varmı? Yada yeni bir sahne?