B
Barbara3434
Kayıtlı Üye
Anladım teşekkürler ?Rica ederim. Kızın laptop şifresi için hikayede biraz ilerlemen gerekebilir.
Anladım teşekkürler ?Rica ederim. Kızın laptop şifresi için hikayede biraz ilerlemen gerekebilir.
Rica ederim.Anladım teşekkürler ?
Yamalar oyunun içine gömülüdür. Hariçten atılmıyor.pc için türkçe dil dosyası atarmısınız internetim yok açamıyorum
Hocam şifre yanlış diyorRica ederim.
Jenny'nin Pc: KÖTÜÇOCUKHocam şifre yanlış diyor
Pc değil televizyon abonelikJenny'nin Pc: KÖTÜÇOCUK
Bizim Pc: ADULTOYUNCEVİRİ ya da ADULTOYUNCEVIRI
Bu ikisinden birisi olması lazım
Abonelik numarası: L6Bv12R ya da L6BV12RPc değil televizyon abonelik
Abonelik numarası: L6Bv12R ya da L6BV12R
Şifre: 12345
Yanlış şifre diyor sanırım oyunda biraz ilerlemem lazımAbonelik numarası: L6Bv12R ya da L6BV12R
Şifre: 12345
Olabilir. Çünkü herkes bu şifreyi yazıyor.Yanlış şifre diyor sanırım oyunda biraz ilerlemem lazım
Giriş yaparken hata veriyorEkli dosyayı görüntüle 9
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 06.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 974 MB
Oyun Boyutu APK: 397.1 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.
Oyunun görevlerinde takılanlar Rehberler bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - ANONFILES - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 10 Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15
Nasıl bir hata alıyorsun? Resmini atabilir misin?Giriş yaparken hata veriyor
Kullanıcı adım ve şifrenin sürekli hatalı olduğunu söylüyorNasıl bir hata alıyorsun? Resmini atabilir misin?
Büyük ihtimalle Kullanıcı adında veya şifrende ö, ş, ç, ğ, ü, ı, İ harfleri olduğu için hata alıyorsun. Giriş yaparken bu harfleri o, s, c, g, u, i, I olarak yazın.Kullanıcı adım ve şifrenin sürekli hatalı olduğunu söylüyor
Yardımınız için teşekkürlerBüyük ihtimalle Kullanıcı adında veya şifrende ö, ş, ç, ğ, ü, ı, İ harfleri olduğu için hata alıyorsun. Giriş yaparken bu harfleri o, s, c, g, u, i, I olarak yazın.
Rica ederim iyi oyunlarYardımınız için teşekkürler
Resmini atabilir misin?Aga bende niye hata veriyo bu gri bisi cikiyo ac yada kapat gibisinden ikisinedr basamadan kapaniyo uygulama
Kanka atayimda 15 dkda aciliyo orasi 15 dk boyunca reklam cikiyo oyunun acilmaisni bekliyorumResmini atabilir misin?
Oyunda reklam yok. Oyun açılırken ki resimden bahsediyorsanız. Cihazdan cihaza değişiyor. Ben pc de oynuyorum 1-2 dk da açılıyor mesela.Kanka atayimda 15 dkda aciliyo orasi 15 dk boyunca reklam cikiyo oyunun acilmaisni bekliyorum