Adultoyunçeviri biride bana külotla gezen kızın şifresini versinAllah rızası için biri bana bizim bilgisayarın şifresini soylesin
Geceleri parka gidip, rap savaşı yaparak karizmanızı arttırabilirsiniz.merhaba karizma artırmam gerek bunu nasıl yapabilirim
Hangi bilgisayarın şifresini soruyorsunuz?Bilgisayar açılmıyor. Şifre ne
O olmadan bazı görevlere gidemiyorum takıldım kaldım. Yemek ödevini bilgisayar olmadan yapamıyorum
Kendi bilgisayarımızn sifresini.Hangi bilgisayarın şifresini soruyorsunuz?
'' ADULTOYUNCEVİRİ '' olması lazım.Kendi bilgisayarımızn sifresini.
Yok o da değil.'' ADULTOYUNCEVİRİ '' olması lazım.
'' AdultOyunÇeviri '' | '' AOÇ - AOC '' bunlardan biri olması lazım.Yok o da değil.
Ayrıca flüt yapamıyorum odunu aldım erikle konuştum garaja gittim. Masaya tıkladım. Orayla isim yok diyor.'' AdultOyunÇeviri '' | '' AOÇ - AOC '' bunlardan biri olması lazım.
Oyunun rehberine baktınız mı?Ayrıca flüt yapamıyorum odunu aldım erikle konuştum garaja gittim. Masaya tıkladım. Orayla isim yok diyor.
Oyun konsolunu açtıktan sonra ''cancel | exit '' gibi şeyler yazarak dener misiniz?Arkadaşlar oyunda telefona girip sag alttaki uygulamaya - büyüteç ve kitap işareti olan-basınca bi panel, ekran açılıyor geri çıkamıyorum oyunu kapatıp açıyorum tekrar aynı panelde kalıyorum oyun kaydımı silmeden Bi çözümü olan var mı