Steam'de ve diğer internet platformlarında bu tarz oyunları çok görüyordum . İşte ne bileyim . Treasure of Nadia . Being A DiCK gibi .Gerçi bunlar gördüğüm kadarıyla en çok popüler olan Visual Novel tarzı oyunlarmış. Onlara da zamanı geldiğinde bakmayı düşünüyorum fakat bu oyun sanırım içerisine abartılı cinsel içerikli sahnelerinin yer verilmediği en güzel hikayeye ve en iyi görsel kaliteye sahip oyunlardan biri gibi .Hikayesi ve görsel kalitesiyle beni çok kendine çekti . çok beğendim. Kızların birbirleri ile ya da ana karakterle konuşurken ki girdiği hal ve hareketleri ,mimikleri, duygu değişimleri,animasyonlar, sinematikler gayet iyi yansıtılmış . Yalnız mantıksız olarak bulduğum tek bir şey var mesela Nami'nin kardeşinin yanında soyunması yarı çıplak birlikte takılmaları ya da Bella'nın odasında ağlarken birden bire üstünü çıkarması yarı çıplak şekilde karşımızda oturması falan vb olaylar.Bir neden belirleyip ona göre davranılsa daha mantikli olurmuş gibi sanki. Biraz prn film havası vermiş sanki

ama olsun ne de olsa türü yetişkin olunca konsepte uygun olsun istemiş sanırım yapımcı. Gerçi şikayetçi değilim. Aksine ortamı biraz ısıtmak için yaptığı anlaşılıyor zaten

ayrica Nami'nin garip kişiliğinin yanında kardeşiyle absürt diyalogları ve şakalaşmalarından da söz etmeden geçemeyeceğim .ikisinin arasındaki diyaloglar da iyi güldürmtüştü beni. Sonuç olarak bu tarz oyunların diğer oyunlara göre çok fazla alıcısı olmadığını göz önünde bulundurarak herkesin bir şans vermesini tavsiye ederim.