Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunu kaydedemiyorum böyle bir hata veriyor ne geri gidebiliyorum ne ileri mecbur oyunu kapatmam gerekiyor bu sefer de başa sariyor oyun kaydetemedigim için
Nasıl kaydedildiğini bilen biri yardımcı olursa sevinirim bu oyunda farklı bı sistem var her halde çünkü save diyorum fotoğraftaki ekran çıkıyor kaydetmiyor
Son zamanlarda oynadığım en keyifli oyunlardan birisi diyebilirim, ortalama 4-5 yılda 30-40 oyun tüketmiş birisi olarak söylüyorum bu oyunun final yapmış hali net TOP 5'e girer benim açımdan. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum, gelişmelerini de takip edeceğim...