S
sallaballa123
Kayıtlı Üye
3 yıl oldu nerdeyseYapay zeka oyunların güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.
Son Konular
3 yıl oldu nerdeyseYapay zeka oyunların güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.
Yapımı bırakılmışDevamı Ne zaman Gelecek
O zaman yaşanan durum bizimle alakası olmayan bir durumdu. Tr link bozulmuştu. Linkler sağlam.4 ay önce linkler bozuk yazılmış, ama hala aynı. kimse iplememiş. sadece bu oyun değil birçok oyun için aynı şey. ne kadar yazarsak yazalım değişen bişey yok
Eyvallah bu olabilir, saygı duyuyorum. peki '' milf's Villa '' Türkçe yama linki en az 6-7 aydır bozuk. bu konu hakkında bir sürü yorum yapılmasına rağmen bir değişiklik olmadıO zaman yaşanan durum bizimle alakası olmayan bir durumdu. Tr link bozulmuştu. Linkler sağlam.
Cloud linki çalışıyor o oyunda. Bu yüzden bozuk mesajlarına bir dönüş olmadı sanırsam.Eyvallah bu olabilir, saygı duyuyorum. peki '' milf's Villa '' Türkçe yama linki en az 6-7 aydır bozuk. bu konu hakkında bir sürü yorum yapılmasına rağmen bir değişiklik olmadı![]()
Oyun linkinde problem yok fakat Türkçe yama linkine tıkladığımızda böyle bir ekran karşılıyor biziCloud linki çalışıyor o oyunda. Bu yüzden bozuk mesajlarına bir dönüş olmadı sanırsam.
Pardon. Ben oyunu karıştırmışım Milf on sunville sandım. bu oyununda bozulduğunu not alıyorum ilerleyen vakitte bunlara tekrardan güncelleme gelmesi için çalışacağım.Oyun linkinde problem yok fakat Türkçe yama linkine tıkladığımızda böyle bir ekran karşılıyor bizi