Ormana gidip ilk katmanında patikanın sağ altında. Bunu alman için kitabını okumak zorundasın. Eğer yine alamazsan hikayede ilerlemeye çalışın.Mantar nerde arkadaslar bulamadım
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Arkadaşlar duş almam lazım masturbasyon yapmak için ama yapamıyorum kızları korktup duruyorum bunu nası halledicem
Elimizden geldiğince en kısa sürede Türkçe oyunlarımızı güncellemeye özen gösteriyoruz. Bizi takipte kalmaya devam edin.v9 çıksın artık lütfen
Özel mesaj yoluyla bana Discord isminizi yazarsanız yardımcı olabilirim.Kızları örümcekler ile korkuttum devamında ne yapmalıyım discord yeni kurdum yardım edin
v9b var sanırım bug sorunları düzeltilmiş. Çeviri ne zaman çıkar sizce?Elimizden geldiğince en kısa sürede Türkçe oyunlarımızı güncellemeye özen gösteriyoruz. Bizi takipte kalmaya devam edin.
Önümüzdeki Şubat Erişim Ayı etkinliğinde çıkabilir.v9b var sanırım bug sorunları düzeltilmiş. Çeviri ne zaman çıkar sizce?
Devrilmiş ağaçın kök kısmına bak görürsün.Mantar nerde arkadaslar bulamadım
Discord sunucumuza katılıp yardım alabilirsiniz.Gölde masturbasyon bölümünde kaldım ne yapmam gerekiyor.
Discord kullanmıyorum onun dışında başka türlü yardım alamaz mıyım?