Ne zaman ücretsiz olur diyecektimNevoo oyun zaten türkçe ve betada. Herkese ne zaman açılacağı ise belli değil.
Dediğim gibi oyunların ne zaman betadan çıkacağı belli değil.Ne zaman ücretsiz olur diyecektim
Oyun şu an betada. Ama üyelik satın alamazsınız, çünkü mağazadan kaldırıldı. Yakında erişime açılır.Daha indirmedim ondan önce bir soru sorayım oynamak için birşey satın almam lazımı mesala özel erişimci falan gibi cevab verirseniz şimdiden teşekkürler
Tamam tesekkurler bilgi içinOyun şu an betada. Ama üyelik satın alamazsınız, çünkü mağazadan kaldırıldı. Yakında erişime açılır.
Rica ederim.Tamam tesekkurler bilgi için
• Linke tıklayın.Aylink linkini bir türlü geçemiyorum ama ilk defa böyle oldu sürekli reklam atıyor
Evet, çıktı.Oyun betadan çıktı mı
Teşekkürler efendimEvet, çıktı.
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkürler efendim
Oyun tahmini 4-7 saat sürüyor. Konu üzerinde tahmini oynanış süresi mevcut. Oraya bakarak oyunların tahmini oynanış sürelerini öğrenebilirsiniz.Toplam APK oynanış kaç saat
Boyutu küçük görünce ondan sordum bazısı 500 MB oluyor 15 dakika sürüyorOyun tahmini 4-7 saat sürüyor. Konu üzerinde tahmini oynanış süresi mevcut. Oraya bakarak oyunların tahmini oynanış sürelerini öğrenebilirsiniz.
APK dosyaları sıkıştırıldığı için genelde küçük oluyor.Boyutu küçük görünce ondan sordum bazısı 500 MB oluyor 15 dakika sürüyor