Snowing Over You - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Unity Android Snowing Over You

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,345
Puan
0
Kredi
0$
Snowing Over You.jpg

GENEL BAKIŞ

Kadınlardan gönüllü olarak uzak durmanız için inziva yeri olarak seçtiğiniz yerden çok uzakta olmayan karda çıplak uyanıyorsunuz. Eve giderken yüksek bir gürültü sizi kaza yapan bir arabaya götürür ve burada güzel bir kızı kurtarmak ve onu evinize getirmek zorunda kalırsınız . İyi oyunlar ?

Paylaşılan Tarih: 22.05.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 150.4 MB
Oyun Boyutu APK: 421.2 MB

Oyun Konuları
3DCG, Groping, Male Protagonist, Masturbation, Point & Click
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Snowing Over You oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MEDIAFIRE

ANDROİD

MEGA - MEDIAFIRE


GÖRSELLER


adultoyunçeviri.jpg adultoyunçeviri1.jpg adultoyunçeviri2.jpg
 
Son düzenleme:
Kabiliyetlierk

Kabiliyetlierk

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Mar 2022
Mesajlar
32
Tepki puanı
1
Puan
0
Kredi
0$
Sadece bir sahnelik oyunmuş ama baya güzel acaba devamı gelirmiydi
 
MRainb0w

MRainb0w

Moderatör
Katılım
7 Tem 2020
Mesajlar
4,502
Çözümler
39
Tepki puanı
849
Konum
New Jersey
Puan
0
Kredi
0$
Sadece bir sahnelik oyunmuş ama baya güzel acaba devamı gelirmiydi
Oyun final vermiş bu yüzden dolayı bu oyuna bir güncelleme gelmeyeceği anlamına geliyor. Oyunun etiketlerine bakabilirsiniz. '' Devamı Gelecek '' yazıyorsa güncelleme almaya devam ediyor demektir.
 
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Oyun kısa bir kere bunu bilerek oynayın. Oynanışı çok zevkli. Fazla bir şey beklemeden cerezlik oynayın geçin...
 
wwgty

wwgty

Kayıtlı Üye
Katılım
17 May 2022
Mesajlar
9
Tepki puanı
2
Puan
0
Kredi
0$
hayatımın aşkına 3 dakika sonra veda ettim :(
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
371
Tepki puanı
573
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Güzel ve etkileyici bir oyun olmuş. Yapımcımız Chemical Fire bir sonraki oyununu duyurabilmek için bu oyunu yapmış. Yani bu oyun bir nevi yapımcının bizlere neler sunabileceğini göstermek amaçlı yapılmış bir oyun. Oyunda herhangi bir hareketli animasyon ya da normal bir sahne yok. Bir hikâye sunulmuş ve içten içe keşke o hikâyenin devamı gelsin istiyorsunuz.

Açıkçası hiçbir sahne görememe rağmen içten içe oyunun devam etmesini istedim. Oyun yaklaşık 10-15 dakika kadar sürüyor. Oyundaki arayüzü, ambiyansı ve kısa süre de olsa işlenen hikâyeyi bir hayli beğendim. Herhangi bir sahne görmüyorsunuz, ufak tefek bir şeyler görüyorsunuz ancak bunlara tam bir sahne demek mümkün değil. Dediğim gibi yapımcımızın amacı tamamen ''Zeno's Anthology'' adlı oyununu bu oyun ile duyurabilmek ve kendinin neler yapabildiğini göstermek olmuş.

Hiçbir sahne olmamasından dolayı oyunu oynamak biraz saçma olabilir ancak ben oyunu oynadığım kısa süre içerisinde yapımcımızın yaptığı ''Zeno's Anthology'' adlı oyuna da bir göz atmak istedim. ''Zeno's Anthology'' oyunu da global forumlarda iyi yorumlar almış bir oyun.

Evet, kısaca bu tam bir oyun bile değil. Başka oyunu tanıtmak ve reklamını yapabilmek için yapımcımız tarafından yapılmış. Girip bir bakabilirsiniz ancak tek anlayacağınız şey yapımcının diğer oyununda nasıl bir tarzı olacağı. Onun haricinde oyun sizlere bir şey vaat etmiyor ya da bu hikâyenin bir devamı gelmeyecek. Yapımcının yetenekli olduğunu söyleyebilirim, umarım ilerleyen yıllarda daha güzel oyunlarını görebiliriz.
 
Üst Alt