CumaLee
Kayıtlı Üye
Düzeltilene kadar diğer seçeneklerden indiriniz.Google Drive'da sayfa bulunamadı diyor. Hem android hem windows için
Düzeltilene kadar diğer seçeneklerden indiriniz.Google Drive'da sayfa bulunamadı diyor. Hem android hem windows için
Bence en iyisi cloud ama ben android icin cloud kullabiyorumAnonfiles ve google calismiyor. Cloud begenmiyorum. linkler ne zaman duzeltilir
Bende android kulllaniyorum. Arka planda indirme yaparken sorun cikiyor surekli. O yuzden begenmiyorum.Bence en iyisi cloud ama ben android icin cloud kullabiyorum
Yapay zekalara uzun süre güncelleme gelmeyecek.bildiğim kadarı ile chapter 2 episode 7 adı altında güncellemesi çıktı tahmini olarak ne zaman gelir acaba ingilizce versiyonu da güncel değil sanırım
İngilizcesi peki o da güncel değil ingilizcesine güncelleme gelir mi bu arada bunda 2. sezon 1.bölüm yazmışsınız ama 1.sezon 6.bölüme kadar ilerleme var söylemek istedimYapay zekalara uzun süre güncelleme gelmeyecek.
İngilizcesine güncelleme gelir.İngilizcesi peki o da güncel değil ingilizcesine güncelleme gelir mi bu arada bunda 2. sezon 1.bölüm yazmışsınız ama 1.sezon 6.bölüme kadar ilerleme var söylemek istedim
bekliyoruz o zaman teşekkürler.İngilizcesine güncelleme gelir.
Sezon 1'de oyunun içinde bulunuyor.S1 içinde mi eğer değilse atabilir misiniz
Yardım için teşekkürlerSezon 1'de oyunun içinde bulunuyor.
Rica ederim iyi oyunlar.Yardım için teşekkürler
Yeni bölüm gelmiş ne zaman güncellenir acaba
Ne kadar yakın kral oyun hoşuma gitti de başlamıyı düşünüyordum bekleyeyim mi?yakında
Reis biz ne oyunlar bekliyoruz sen bi bilsenNe kadar yakın kral oyun hoşuma gitti de başlamıyı düşünüyordum bekleyeyim mi?
Birde paralı mı olacak bir bilgin varmı? paralı olacaksa boşa beklemeyeyim ;((