G
garkolan
Kayıtlı Üye
yaptım yine olmadıUrbanVPN indir, Türkiye'yi seçip devam et.
yaptım yine olmadıUrbanVPN indir, Türkiye'yi seçip devam et.
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.yaptım yine olmadı
siteye hep maille girdiğim için mail yazıyordum oraya oldu şimdi teşekkürler ugraştırdım senideBilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Sorun değil iyi oyunlarsiteye hep maille girdiğim için mail yazıyordum oraya oldu şimdi teşekkürler ugraştırdım senide
Oyun süresi iyimiEkli dosyayı görüntüle 1945
GENEL BAKIŞ
"Shut Up and Dance" hayatı kötüye giden ve her şeyin bir anda yokuş aşağı indiği genç bir adamın hikayesi. Sevdiğiniz birisi şüpheli şekilde ölür ve alıştığın hayat göz açıp kapayıncaya kadar değişir. Rahat bir ev, para ve yemek sorunu olmayan bir ortam.. Akademik çalışmaların için para... Kaygısız bir hayat.. Tüm bunlar bir anda değişti ve bu durumdan çıkış yolu yok gibi duruyor. Bu yüzden okuldan ayrılıp bir işte çalışmaya ve ailene yardım etmeye başlarsın.. Birden bire işleri çok daha iyi hale getirmeyi vaat eden bir iş teklifi alırsın.. Fakat bu iyi mi yoksa kötü mü sonuçlanacak? Tüm kararları sen verdiğin için bu tamamen sana kalmış...
Paylaşılan Tarih: 15.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Sezon 2 Bölüm 1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.38 GB
Oyun Boyutu APK: 581 MB
Oyun Konuları
3DCG, Big ass, Big tits, Corruption, Handjob, Blowjob, Vaginal Sex, Anal Sex, Harem, Interracial, Male protagonist, Masturbation, MILF, Mind control, Multiple endings
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Shut Up and Dance oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
ANDROID
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1946 Ekli dosyayı görüntüle 1947 Ekli dosyayı görüntüle 1948 Ekli dosyayı görüntüle 1949 Ekli dosyayı görüntüle 1950
oyunun süresi gayet iyidir konusu ve animasyonlarda başarılı tavsiye ederimOyun süresi iyimi
Hayır herkesin erişimine açık bir oyun.Özel üyelere açık oyun mu bu
Bu oyun ücretsiz miEkli dosyayı görüntüle 1945
GENEL BAKIŞ
"Shut Up and Dance" hayatı kötüye giden ve her şeyin bir anda yokuş aşağı indiği genç bir adamın hikayesi. Sevdiğiniz birisi şüpheli şekilde ölür ve alıştığın hayat göz açıp kapayıncaya kadar değişir. Rahat bir ev, para ve yemek sorunu olmayan bir ortam.. Akademik çalışmaların için para... Kaygısız bir hayat.. Tüm bunlar bir anda değişti ve bu durumdan çıkış yolu yok gibi duruyor. Bu yüzden okuldan ayrılıp bir işte çalışmaya ve ailene yardım etmeye başlarsın.. Birden bire işleri çok daha iyi hale getirmeyi vaat eden bir iş teklifi alırsın.. Fakat bu iyi mi yoksa kötü mü sonuçlanacak? Tüm kararları sen verdiğin için bu tamamen sana kalmış...
Paylaşılan Tarih: 15.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Sezon 2 Bölüm 1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.38 GB
Oyun Boyutu APK: 581 MB
Oyun Konuları
3DCG, Big ass, Big tits, Corruption, Handjob, Blowjob, Vaginal Sex, Anal Sex, Harem, Interracial, Male protagonist, Masturbation, MILF, Mind control, Multiple endings
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Shut Up and Dance oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
ANDROID
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1946 Ekli dosyayı görüntüle 1947 Ekli dosyayı görüntüle 1948 Ekli dosyayı görüntüle 1949 Ekli dosyayı görüntüle 1950
Evet.Bu oyun ücretsiz mi
EvetAnimated varmı oyunda
Tavsiye ederim gu zel bir oyun ve animasyonları da güzeldir bitirdim güncellemeyi bekliyorum iyi oyunlar??????Animated varmı oyunda