kennyR
Çevirmen
Farklı bir telefon klonlama uygulaması yükleyebilirsin. Hiçbir şey yükleyemem diyorsan da yapabileceğimiz bir şey yok, oyuna güncelleme gelmesini beklemen lazım.Paralel space cihazıma yüklenemiyorsa ne yapmalıyım
Farklı bir telefon klonlama uygulaması yükleyebilirsin. Hiçbir şey yükleyemem diyorsan da yapabileceğimiz bir şey yok, oyuna güncelleme gelmesini beklemen lazım.Paralel space cihazıma yüklenemiyorsa ne yapmalıyım
Yükleyip ordan açtım yine ayni hata veriyor güncelleme ne zaman gelir?Oyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.
Farklı bir telefon klonlama uygulaması yükleyebilirsin, bahsettiğim uygulamaya gelen güncellemeyle Android sürümü yükseltilmiş.Yükleyip ordan açtım yine ayni hata veriyor güncelleme ne zaman gelir?
Arklar ben yeniyimde bu hile dediginiz neye yariyorSex note şifreler
GALERİ: A-O.C
hileler: A.O-C
Telefonunuza Play Store üzerinden 'Multi App-Space, Clone App' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarsanız sorun çözülecektir. Eski oyunlarımız Android'in yeni sürümleriyle uyumlu olmadığından böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.İzin Verdiğim Halde Gerekli İzin Verilmedi Diyor Nasıl Düzelte Bilirim
Yapımcı geri döndü yeni güncelleme de yayımladıterkedilmiş oyun maalesef.
Evet yeni güncellemede geldiYapımcı geri döndü yeni güncelleme de yayımladı