Severed Realms - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Severed Realms

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Sezon-1-Part-1
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,345
Puan
0
Kredi
0$
Severed Realms.jpg
GENEL BAKIŞ

Bu sizin hakkınızda bir hikaye. Diyarın bir Şövalyesi ve içindeki herkesin koruyucusu olarak göreviniz. Başlangıçta, krallığınızın kralı, korumaya çalıştığınız toprakları ve insanları başka bir kralın tahrip etmesine izin verdi. Artık bu çılgınlığı durdurmanın ve kötü niyetli kralı durdurmanın zamanı geldi. Bunu yaparak, sizin ve çevrenizdekilerin hayatını sonsuza dek değiştirecek bir olaylar zincirini başlatacaksınız.
Sihir, mitler ve efsaneler bir araya gelerek size Bölünmüş Diyarları ve tanışacağınız ve yol boyunca sevmeyi veya nefret etmeyi öğreneceğiniz insanları getirir. O yüzden gülmeye, ağlamaya, duygulanmaya ve hepsinden önemlisi hikayemin tadını çıkarmaya ve arkadaşlarınızla paylaşmaya hazır olun. :)

Paylaşılan Tarih: 22.09.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Sezon-1-Part-1
Platformlar: Windows, Mac
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 874.19 MB
Oyun Boyutu MAC: 839.59 MB


Oyun Konuları
Handjob, Harem, Humiliation, Milf, Oral Sex, Masturbation, Voyeurism, Animated, Sleep sex
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Severed Realms oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

UPLOADHAVEN

MAC

UPLOADHAVEN



GÖRSELLER


AdulOyunÇeviri.jpg AdulOyunÇeviri1.jpg AdulOyunÇeviri2.jpg
 
Son düzenleme:
Üst Alt