S
Silinen üye 28892
Opsiyonel olarak evet, Futa bulunuyor. Tamamen seçimi sana bırakıyor.Bu oyunda Futa varmış doğru mu?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Opsiyonel olarak evet, Futa bulunuyor. Tamamen seçimi sana bırakıyor.Bu oyunda Futa varmış doğru mu?
Düzeltildi o sıkıntılarAndroid mega linkinde sıkıntı var.
Teşekkürler.Düzeltildi o sıkıntılar
Maalesef indirmeye kalkarken windows linklerinin hala güncel olmadığını fark ettim haberiniz olsun. Mac kullanıcıları ise oyunun 0.9b versiyonunu şu an oynayabilir orası güncel. Benim gibi windows kullanıcısı iseniz boşu boşuna indirmeye kalkmayın. Oyuna yeni başlayacak windows kullanıcıları ise oyunun türkçe çevirisinin bulunduğu sayfadan indirmesi daha iyi olur çünkü bu sayfadaki windows linki onun çevrilmemiş hali.
Geri dönüşünüz için teşekkürler en kısa zamanda link yenilenecektir.Android linkte sıkıntı var sanırım ilgilenebilir misiniz?
Düzeltildi. İyi oyunlarAndroid linkte sıkıntı var sanırım ilgilenebilir misiniz?
En yeni sürümü v0.10d olan.sürümlerde benim kafam karıştı.. v0.10 var 6.500gb... v0.10b, v0.10c, v0.10d var bunlar 2.80gb cıvarı.... hangisi yeni hangisi eski anlamadım
Maalesef ne zaman gelir bilemiyoruz.Hocam 0.14 ün Türkçesi ne zaman gelicek özlemişim bu oyunu en son 0.11c oynamıştım baya ilerlemiş.
Bildiriyorum en kısa sürede düzeltilecektir.Android'de dosya yok diyor
Şu anda eski sürüm android mevcut eklendi.Android mega linki bozuk
Link calışıyorAndroid mega linki kırık