Byferohck
Discord Ünlüsü
Destekçi Plus
Güzel Oyun
Opera dene operada daha iyiAndroid indirme linkleri sıkıntılı zip olarak indiriyor veya hiç indirmiyor çoğu oyunda
Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı, İ harfleri olduğu için hata alıyor olabilirsin. Bunları türkçe karakter olarak değiştirip tekrar dene. Tekrar hata almaya devam edersen discord adresine gelip yardım bölümüne sorabilirsin. Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!Oyunu indiriyorum kullanıcı adı ve şifre istiyor giriyorum yanlış diyor
Oyun beta sürecinde şu an test ediliyor hatalar varsa düzeltiliyor. Eğer sende test etmek istersen 3lü paketi satın alman gerekiyor. Bu pakette No More Secret, Savior ve Midnight Paradise erişimleri bulunmakta.oyunu indirdim "bu oyuna erişiminiz bulunmamaktadır" diyor.
1-2 hafta sürebilir net bir tarihi yok. Hata olup olmamasına bağlı. Üyeler oyunları betadayken test ediyor hatalar düzeltiliyor.ne zaman ücretsiz olacak?
Özel konuşma başlatıyorum.Bu ay.link ler açılmıyor ya. Vpn ile giriyoruz vpn yi kapat gir diyo gene açılmıyor
Net bir tarih verilmedi.devamı ne zaman gelir
Satın moderatör, ödeme bildirimi gönderdim hâlâ bakılmadı 3 saattir beklemedeyim ne zaman aktifleşecek acabaNet bir tarih verilmedi.
Yonetimdeki arkadaşlar müsait oldukları zaman onaylayacaklardır.Satın moderatör, ödeme bildirimi gönderdim hâlâ bakılmadı 3 saattir beklemedeyim ne zaman aktifleşecek acaba
Oyuna giremedik yav bekliyoz eyvallahYonetimdeki arkadaşlar müsait oldukları zaman onaylayacaklardır.