Salome's Kiss - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Salome's Kiss

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,336
Puan
0
Kredi
0$
Salome's Kiss .jpg

GENEL BAKIŞ

Letitia Reed, birçok yönden olağanüstü bir kadındır. Uysal ve yumuşak başlı, başını aşağıda tutmayı tercih ediyor ve gereğinden fazla dikkati üzerine çekmekten korkuyor. Zengin Mortimer ailesinin bir mürebbiyesi olan Letitia, Londra'daki tekdüze günlerini, onu ideal bir hanımefendi imajına daha iyi dönüştürmek için öğrencisi Clara'nın eğitimine adamıştır.
Bununla birlikte, Letitia'nın sakin tavırlarının altında gizlenen arzular o kadar yoğundu ki, onu sinirlendirmeye başladılar. Clara olgunlaştıkça, Letitia da olgunlaşmaya yönelik duygularının farkına varır - sonunda buna artık dayanamaz.
Clara'nın şehvetli kahverengi gözleri ve tatlı, meleksi kahkahasıyla dikkati dağılan Letitia, çok geçmeden onun akıl sağlığını sorgulamaya başlar. Sonunda içinde bir şeylerin kırılabileceğinden ve pişman olacağı bir şey yapacağından korkan Letitia'ya eski iş yerinden ayrılmak ve başka bir yerde iş aramak emredilir. Neyse ki Letitia, The Morning Post'un sayfalarında, içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulması için ona bir yol sağlayacak bir iş teklifini çok
geçmeden keşfeder . Langley ailesi, kızları, asi Genevieve için bir mürebbiye arıyor ve hepsinden iyisi, aile, Londra'dan mümkün olduğunca uzak görünen izole Yorkshire bozkırlarında yaşıyor.
Bu reklamı okuyan Letitia, kısa süre sonra ilanını vermeye karar verir. Yorkshire'a gidecek, Genevieve'in mürebbiyesi olacak ve sonra -inşallah- Clara'yı unutabilecektir.
Letitia'nın planı buydu - ama ne yazık ki bu plan çok geçmeden korkunç bir şekilde ters gidiyor. Genevieve, Letitia'nın ilk inandığı kadar genç değil ve bunun yerine yetişkin bir kadın: zaten on sekiz yaşında. Genevieve inatçı ve acelecidir, ancak inanılmaz derecede çekicidir ve Letitia çok geçmeden ona aşık olur.
Zaman geçtikçe, iki kadın bir mürebbiye ve öğrencisinin yapması gerekenden çok daha yakınlaşır ve sonra..
İyi oyunlar ?.

Paylaşılan Tarih: 14.05.2022
Destek Olmak İçin: ebi-hime
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 490.8 MB

Oyun Konuları
2DCG, Female protagonist, Drama, Gothic-romance, Lesbian, LGBT, Romance, Yuri, Kinetic novel
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Salome's Kiss oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP


GÖRSELLER


Adultoyunçeviri.jpg Adultoyunçeviri1.jpg
 
Son düzenleme:
Üst Alt