Oyunun yeni sürümü çıktı türkçe çeviri gelecek mi ?2D çerezlik bir oyun oynayalım direk
Yapay zeka oyunların güncellemeleri yalnızca, yılda iki defa yapılan içerik haftalarında yayınlanıyor.Oyunun yeni sürümü çıktı türkçe çeviri gelecek mi ?
Bazı oyunlarımızın loginlerinde problem var düzeltilecek.internet bağlantısı hatası alıyorum ne yapmam lazım
E gelmedi hocamYapay zeka oyunların güncellemeleri yalnızca, yılda iki defa yapılan içerik haftalarında yayınlanıyor.
İçerik ayı yapılmadı.E gelmedi hocam
Düzeltilecek.hocam şu login sorunu çözün be gittikçe daha fazla olmaya başladı hiçbir oyuna girilmiyor artık
Az önce denedim hala girmiyor telefonda sorun yok ama pc den giremiyorumDüzeltilecek.
Bilgisayardan girerken hangi ağı kullanıyorsunuz? Telefonunuz ile aynı mı?Az önce denedim hala girmiyor telefonda sorun yok ama pc den giremiyorum
EvetBilgisayardan girerken hangi ağı kullanıyorsunuz? Telefonunuz ile aynı mı?
Zaten bu sorun bir tek pc den girişlerde var maalesef. Zamanla hepsi düzeltilecektir ama şu an hem etkinlikten kaynaklı bir yoğunluk var hem de bunların yeniden portlanması lazım. O sebeple net bir tarih verilemiyor düzeltme içinAz önce denedim hala girmiyor telefonda sorun yok ama pc den giremiyorum