Revenga - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Revenga

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0 Extra
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,335
Puan
0
Kredi
0$
Revenga.jpg

GENEL BAKIŞ

Genç bir adam, ölümcül hastalığı olan babasına bakmak ve çocukluğunu mahveden üvey annesi ve üvey kız kardeşlerinden intikam almak için üniversiteden eve döner. Sunucu üvey annesinin kötü davranışlarına boyun eğecek mi, yoksa intikam alıp babasının geçmişiyle ilgili gerçeği ortaya çıkarabilecek mi?

Paylaşılan Tarih: 13.07.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0 Extra
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.17 GB
Oyun Boyutu MAC: 2.16 GB
Oyun Boyutu APK: 2.70 GB

Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Oral sex, HandJob, Vaginal sex, Revenge
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Revenga oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA


ANDROİD

MEGA


GÖRSELLER


859507_1-a-9-0.jpg 859509_1-a-76.jpg
 
SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
305
Tepki puanı
308
Puan
0
Kredi
1$
''Second Chance'' oyununu yapan yapımcının yeni oyunu olan ''Revenga'' hikaye ve karakterler iyi yapılmış.Animasyonlar ve görüntülerde hoş duruyor.Oyunun daha çok gelecek güncellemeleri ile daha iyi olacaktır.İleride değerlendirilmesi gereken bir oyun olabilir.;)(y)
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Açıkçası keyif alarak oynadığım oyunlardan bir tanesi oldu. Maks adlı yapımcımızın yeni oyunu , onu Second Chance'dan da hatırlarsınız. Second Chance'dan bu yana kendini bayağı geliştirdiğini söylemek mümkün , özellikle animasyon konusunda.

Oyunumuzun hikayesi bir intikam üzerine kurulmuş ; isterseniz merhametli olabilirsiniz ya da intikam peşinde koşabilirsiniz. İki adet kayıt alın ve her iki yönü de deneyin. Benim sizlere tavsiyem bütün karakterlerin yolunu görün , ancak oyun ortalarında intikam ve merhamet arasında tercih yapacaksınız. Bu şeçim intikam alacağınız üvey anne ve kızları ile olan sahneleri etkileyecek, onun haricinde bütün karakterlerle ilerleyin ( sonra pişman olmayın ).

Oyundaki şeçenekler gidişat yönlerine ve belli sahnelerin değişmesine sebebiyet verebiliyor. Yaptığımız şeçimlerin oyunu etkilemesi güzel olmuş. Hikaye ise biraz geri planda kalmıştı. Oyundaki karakterler tek yönlü ve belli karakterler ile yaşadığınız ilişki ultra ütopik olmuş. Hani bunun o kadar boku çıkarılmış ki , oyun böylelikle biraz itici olmuş. Özellikle baba karakterinin bu kadar aptalca işlenmesi ve birlikte olduğumuz karakterlerin belli şeylere dünden razı olması hoş bir unsur değildi. Bazı şeyleri elde etmek için hiç mi hiç uğraşmıyorsunuz. Tabii bu bazılarının hoşuna gidebilir. Şahsi olarak ben böyle şeylerin oyuna hasar verdiğini düşünüyorum.

Oyundaki karakterlerin hepsini beğendiğimi söyleyebilirim. Hepsi özene bezene yapılmıştı. Oyundaki animasyonların çoğu gerçekten güzel ancak görüş açıları olarak biraz zayıf kalmıştı. Belli animasyonların biraz donuk kaldığını söyleyebilirim , belli sahnelerde karakterler robot gibi duruyor. Bu dediklerim hoş unsurlar değil ancak genel anlamda animasyonlar hoş ve iştah açıcı olmuş. Özellikle animasyon sahneleri çok bol , ancak oyunun başında belli karakterler ile fazla sahne olması ve bu sahnelerin tekrar etmesi ; animasyon sahnelerinden sizleri biraz soğutabilir. Tabii yapımcımız oyuna çok fazla animasyon eklemek istemiş , emeğine sağlık ; gerçekten çok güzel olmuş. Şahsi olarak animasyonların biraz azaltılıp daha iyi hale getirilmesi güzel olabilirdi , ancak bu haliyle de gayet güzeldi.

Hikaye konusunda oyunun biraz zayıf kaldığını söyleyebilirim. Oyunumuzun yapımcısı bu konuda kendini geliştirmiş , umuyorum ki ilerleyen oyunlarda daha başarılı hikayeler ortaya koyar. Hikayeye çok kötü demek istemiyorum , üzerinde uğraşılmış ancak çok basit bir hikaye olmuş. Hikayede bolca mantık hatası olduğunu söylemek mümkün, ancak bu unsur animasyonlar ve durmadan değişen mekanlar ile bir nevi (en azında benim için ) çözülmüştü.

Oyunun arka planında herhangi bir müzik bulunmuyor, belli sahnelerde efekt sesleri olduğunu söyleyebilirim. Oyunun dili ise kesinlikle zorlayıcı değil ve her şeyi anlamanıza kesinlikle gerek yok. Oyun klasik bir ev hikayesi , intikam hikayesi , harem ve biraz da ütopiklik içeriyor. Güzel animasyonları olan, hikaye yönünde zayıf kalmış , güzel mekanları ve güzel karakterleri olan ; iyi bir yapım olmuş. En azından beklentinizi arşa çıkarmadığınız sürece sizlere iyi vakit geçirtebilir. Oyunu iki yönden oynarsanız yaklaşık 4-5 saatinizi alır. Tabii İngilizcesi iyi olmayanlar için bu süre biraz daha uzayabilir. Şahsi olarak ufak tefek bazı şeyleri anlasanız bile hikayeyi çözüyorsunuz ,bundan dolayı oynarken çevirmenize gerek bile olmadığını düşünüyorum.
 
A

akirci

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Tem 2021
Mesajlar
21
Tepki puanı
5
Puan
0
Kredi
0$
final diyor ama oyuınun yüklü versiyonu yarım. end of version0.7 dedi hikaye bitmeden kesildi
 
Louzen

Louzen

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Katılım
13 Eki 2020
Mesajlar
219
Tepki puanı
63
Puan
0
Kredi
0$
Lunael

Lunael

Yetkili
Katılım
17 Eyl 2020
Mesajlar
3,583
Çözümler
26
Tepki puanı
1,598
Konum
Speed Force
Puan
0
Kredi
0$
Eğer hala bir sorun yaşarsanız haber verin linkleri kontrol ederiz.
 
L

lucifer 5759

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ara 2023
Mesajlar
66
Tepki puanı
3
Puan
0
Kredi
0$
Buna megadan başka link eklenemezmi?androide
 
T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2023
Mesajlar
212
Tepki puanı
30
Puan
0
Kredi
0$
Süper bir oyun aşırı beklenti içinde olmazsanız çok seversiniz öneririm ben çok sevdim
 
Üst Alt