araba sürerken 1-2-4-5-6 ve R(geri vites) vitesleri gösteriyor ve aynı araba sürer gibi sırasıyla arttırman gerekiyor. 1000'den başlayarak artan şey ise devir, devir yeşile geldiğinde(şuanda 6000 civarlarında yeşile geliyor sanırım) ise vitesi arttırman gerekiyor o yüzden devir sayıları yeşile geldiğinde vitesi yükseltmen gerekiyor ve kaçıncı viteste olduğunu takip etmelisin.Araba sürme olayını anlamadım admin açıklasan bide kaydetmeyi nası yapcaz sürekli baştan başlıyamam
allison dediğin boşanmakta olduğumuz eşimiz miSteam sayfasında (spoiler)Allison ile akşam yemeği yediğimiz kısımla ilgili bir fotoğraf var. MC'nin gömleği ve Allison'un göğsü açık, o sahneye erişemedim ve sahneleri açmak için bir hile menüsü de göremedim. Sahneye erişmek için ne yapmam gerekli?
Sorun degil bu genelde oyunlarda ses olmaz müzik olabilir ses gelmiyorsa eklememişlerdirOyunlarda Ses ayarları var ama ses yok bunu nasıl çözerim sadece ben de mi sorun ?
Türkçe oyunlarımızı güncellemeye devam edeceğiz.bu oyunun güncellemesi geldi ama gelmez mi buraya dostlar?
En yakın kayıt dosyanıza dönüp tekrar dener misiniz?Oyun bugda kaldı telefon çaldı açtım konuşdum bitti ama hala telefon çalıyor telefon çalma sesi geliyor arkadan o kadar ilerden başa dönmekde olmaz nasıl kurtukucam bu sesden