B
Blackdrago53
Kayıtlı Üye
Wİn 11 24h2 güncellemen var ise oyun açılmaz telde ise izinleri vermen lazım.Oyun açılmıyor çözümü yok mu?
Son Konular
Wİn 11 24h2 güncellemen var ise oyun açılmaz telde ise izinleri vermen lazım.Oyun açılmıyor çözümü yok mu?
Discord sunucumuzda bunun çözümü mevcut. Oraya gelin yardım kanalının sabitlenmiş mesajlarına bakın.Oyunu indirdim fakat gerekli izinler verilmedi hatası veriyor oyuna giremiyorum yardımcı olabilecek birisi var mı
Nasıl gelelim discorda şuraya yazmak çok mu zorDiscord sunucumuzda bunun çözümü mevcut. Oraya gelin yardım kanalının sabitlenmiş mesajlarına bakın.
Videolu bir şekilde anlatımı mevcut olduğu için oraya yönlendiriyorum. Videolu çözümü için Discord sunucumuza gelebilirsiniz.Nasıl gelelim discorda şuraya yazmak çok mu zor
Hocam discord kapalı olduğu için giriş yapamıyoruz burdan anlatsan sana zahmetVideolu bir şekilde anlatımı mevcut olduğu için oraya yönlendiriyorum. Videolu çözümü için Discord sunucumuza gelebilirsiniz.
Playstore dan clone app indir uygulamadan oyunu başlat bunlara kalırsa ölme eşeğim ölmeHocam discord kapalı olduğu için giriş yapamıyoruz burdan anlatsan sana zahmet