Evet,oynarken güzel vakit geçirdiğim oyunlardan bir tanesi oldu.Oyunumuzun hikayesi basit bir ev hikayesi ancak işlenişi benzer oyunlara nazaran biraz daha iyiydi.Şeçtiğiniz şeçenekler ile belli sahneleri kaçırmanız ya da açmanız mümkün.Oyundaki şeçenekler her ne kadar sizlere ecel terleri döktürmese de,belli sahneleri kaçırmanız ya da açmanız mümkün.Bundan dolayı şeçenekleri şeçerken dikkat etmekte fayda var.Genel anlamda bakacak olursak;oyunun hikayesi ve seçim kısmı pek de kötü değildi,hatta güzel demek mümkün.
Oyundaki karakterler aşırı derece hoşuma gitti,yapımcı oyunun karakterlerini resmen özene bezene oluşturmuş.Normalde oyundaki karakterlere çok da fazla ilgi göstermem ancak bu oyundaki bazı karakterler beni benden aldı desem tam yeri olur.Oluşturulan karakterlerin fazla abartılmadan,doğal bir şekilde yapılması da ayrıca hoşuma gitti.Bu kadar güzel karakterlerin olduğu bir oyunda hareketli animasyonların olmaması beni o kadar üzdü ki,resmen sinir krizine girdim.Ne yazık ki oyundaki görsellik tamamiyle geçişli resimler ile sağlanmıştı.Oyunda belki de en çok şikayet edebileceğim şey bu,çünkü karakterler aşırı derece hoşuma gitti.İnsan ister istemez birkaç tane hareketli animasyon da istiyor.Bunların haricinde oyunun sahnelerini ve görsellerini çok beğendiğimi söyleyebilirim.
Şeçenekleri doğru şeçmeniz durumunda hiçbir sondan mahrum kalmıyorsunuz.Yapımcı bütün sonları görmenize izin veriyor.Oyunun hoşuma giden kısımlarından birisi de bu oldu.İstediğiniz her şeyi neredeyse almanız mümkün.Hikaye anlamında beklentinizi çok yüksek tutmayın;oyunun hikayesi güzel işlenmiş ancak klasik ev hikayelerini sevmeyenler için beklentiyi arşa çıkarmamakta fayda görüyorum.
Aynı zamanda oyunun basit bir ''İngilizce' si var.Translate yardımı ile oynayabilirsiniz.
Her şeyi fazlasıyla aldığım ve keyifli bir vakit geçirdiğim oyunlardan bir tanesi oldu.Oyun gayet sade ve oynama süresi bakımından pek de uzun değildi,sindire sindire oynarsanız 6-7 saat içerisinde bitirirsiniz.Her ne kadar oyunda hareketli animasyon olmasa da,oyunun görsellerinin sizleri doyurabileceğini düşünüyorum.Kesinlikle şans verilmesi gereken oyunlardan bir tanesi,bence kesinlikle vakit ayırıp bir bakın