Google Play'den ZArchiver indir, onu kullanarak indirdiğin dosyayı RAR'dan çıkartman yeterli, daha sonra 1. görsele tıklayıp sırayla okuyabilirsin.Android e nasıl aciliyo bilen varmı
TeşekkurlerGoogle Play'den ZArshiver indir, onu kullanarak indirdiğin dosyayı RAR'dan çıkartman yeterli, daha sonra 1. görsele tıklayıp sırayla okuyabilirsin.
Rica ederimTeşekkurler
Nasıl yapiliyo bı anlatabilirmisinRica ederim
Zaten anlattım, orada anlamayacak bir şey yok ki. ?Nasıl yapiliyo bı anlatabilirmisin
Şimdi indirdiğin rar uzantılı dosya var ya onun uzantısını .cbz olarak değiştirmen lazım. Ondan sonra cbz reader var google play store da onu indirip dosyayı açabilirsin.Nasıl yapiliyo bı anlatabilirmisin
Google Play'den ZArchiver indir, onu kullanarak indirdiğin dosyayı RAR'dan çıkartman yeterli, daha sonra 1. görsele tıklayıp sırayla okuyabilirsin.Bu çizgi romanı hangi uygulamayla açablioruz ysrdımcı olacak bi arkdaş varmı
Ben indiremiyorum bile reklamları geçiyorum defalarca reklam veriyor link falan yok ortadaGoogle Play'den ZArchiver indir, onu kullanarak indirdiğin dosyayı RAR'dan çıkartman yeterli, daha sonra 1. görsele tıklayıp sırayla okuyabilirsin.
Aşağıdaki talimatları birebir uyguladığınızdan eminseniz ve hala indirme sitesi önünüze gelmiyorsa farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.Ben indiremiyorum bile reklamları geçiyorum defalarca reklam veriyor link falan yok ortada