Yapay zeka oyunlar sadece içerik haftalarında güncelleniyor.Yeni bölüm be zaman
Linklerde bir sıkıntı yok.APK linklerinin hepsi kırık bilginize.
Haklısın valla,bazen istemediğimiz şeyleri yaptırıyor illa,her ne kadar biz istemesekte Bu arada ntr tam olarak ne ?Bol bol küfür edebileceğiniz ve sinir krizi geçirebileceğiniz bir oyun.Bir oyunda ''NTR'' şeçeneğini de olur ama bu kadar da olmaz.Bir şekilde kendi şeçimlerimiz ile bunlardan kurtulma şeçeneğini oyunun bizlere sunması lazım.Yani Void Star Forgotten Paradise'den sonra nasıl böyle kötü bir oyun yapmış aklım almıyor.Elbette ki NTR seven arkadaşlar da vardır ancak şeçimlerimiz ile bu durumdan çıkabilmemiz lazım.Açıkçası iki karakteri de resmen bir sürtük gibi oynamak zorunda kalıyorsunuz,aksi taktirde oyun ilerlemiyor ya da şaçma sapan sonlarla bitiyor.Her iki yönden de gitmem derseniz bazı kısa sonlara ulaşıyorsunuz.
Oyunda bir hikaye olduğunu söylemek gerçekten çok zor.Bir şeyler yapılmaya çalışılmış ancak çok zorlama olmuş.Oyunun konusu adeta NTR sevenler için yapılmış.Güzel olabilecek bir hikaye NTR ile biraz mahvedilmişti.Diğer oyunculara bildiğin sizin burada işiniz yok denmiş.Açıkçası hikayeyi oynarken adeta sinir krizi geçirdim,çünkü ne yaparsan yapayım erkeği ya da kadını dallamalardan uzak tutamadım.Oyunda en çok kızdığım nokta bizim irademizin hiçbir etkisinin olmaması.Oyun iki adet şeçenek sunmuş bizlere;ya corruption olacaksın ya da submission.O kadar oyun oynadım,bu oynadığım kötü oyunlar arasında ikinci oldu.En nefret ettiğim şey oyunda olan NTR şeçeneğinden oyuncuya kurtulma şansı verilmemesi.Oyunun belki de en büyük eksisi benim için bu oldu.
Oyunda hareketli animasyonlar bulunuyor ancak yapımcının diğer oyunlarına bakarsınız bunlar çok arkada kalmış.Animasyonların açıları gerçekten çok kötüydü.Her ne kadar birkaç tane güzel animasyon olsa da Void Star'dan daha kaliteli bir iş beklerdim.Karakterler gerçekten çok hoşuma gitti.İçlerinden bir tanesi bile sırıtmıyor,resmen özene bezene yapılmışlar.
Yapay zeka çevirisi ise gayet makuldü,neredeyse her şeyi anlayarak oynadım ve anlamsız cümlelerin sayısı gerçekten çok azdı.Çeviri için ayriyetten Adult Oyun Çeviri'ye teşekkür ediyorum.
Oyuna isterseniz girip bir bakın,oyun süresi çok uzun değil.Bütün sonları görerek oynamak isterseniz yaklaşık 6-7 saatinizi alır.Ben oyunda toplamda 4 son gördüm ve içlerinden sekreter ile olan son fena değildi.Bu oyunun ikinci sürümü de çıkacağı için diğer sonlar için kesin bir şey demek istemiyorum,çünkü bazı sonlarda çoğu şey yarıda kaldı.Umuyorum ki yapılan ikinci oyun bu kadar kötü olmaz.
Kadın ve Erkek ile oynarken önüme çıkan ve beni sinir eden bütün şeçenekleri kabul etmeme rağmen,oyunun sonu o kadar anlamsız bitti ki sinir hastası olmamak elde değildi.Global forumlarda ve aynı zamanda burada,oyun çok fazla olumsuz dönüt almış.Şu an ikinci oyun yapılmakta.Umarım yapımcı oyuncuların dönütlerini dikkate alır.İkinci oyunda umarım oyuncuya NTR'dan kurtulma şeçeneği verilir.
NTR bir bakıma eş paylaşımı,gavatlık,boynuzlatmak anlamına geliyor.Oyunlarda bu olay kimi zaman zorla,kimi zaman ise istekli bir şekilde oluyor.Bu oyunda ise bu olay istekli bir şekilde oluyor,zorla olan kısmı ise yapımcının bize bundan kurtulma şansı vermemesi.Bu olay için kısaca ''sürtüklük'' demek mümkün.Haklısın valla,bazen istemediğimiz şeyleri yaptırıyor illa,her ne kadar biz istemesekte Bu arada ntr tam olarak ne ?
Şimdi daha iyi anladım teşekkürler Bende sevmiyorum dediğin gibi olunca ya tadımız kaçıyor o zaman,her ne kadar oyunda olsa sinir oluyorum bende Az önce gezerken sitede bi oyunda gördüm ntr var ama parantez içinde kaçınılabilir yazıyordu keşke bu tarz olan her oyunda olsa o kaçınma durumu..NTR bir bakıma eş paylaşımı,gavatlık,boynuzlatmak anlamına geliyor.Oyunlarda bu olay kimi zaman zorla,kimi zaman ise istekli bir şekilde oluyor.Bu oyunda ise bu olay istekli bir şekilde oluyor,zorla olan kısmı ise yapımcının bize bundan kurtulma şansı vermemesi.Bu olay için kısaca ''sürtüklük'' demek mümkün.
Maalesef her yapımcı buna bir opsiyon getirmiyor.Özellikle oyunun yapımcısı Void Star,daha önceki oyunlarında muazzam işler başarmıştı.Bu oyunu belirli bir kesim için yapmış olması muhtemel,oyunun devamı da var.İkinci oyunu Pandarox Box 2'nin çeyreğini tamamladı.Bu oyunu oynarken istemeye istemeye de olsa oynadım,ama devam oyununda bu unsurların devam etmesi muhtemel.Umalım da devam oyununda bir kurtuluş şeçeneği olsun,gerçi tamamlanmış kısmını biraz oynadım ama işler pek de öyle gözükmüyordu.Hayırlısı olsun demekten başka şansımız yok,başka oyunlardan keyif almaya bakacağız artıkŞimdi daha iyi anladım teşekkürler Bende sevmiyorum dediğin gibi olunca ya tadımız kaçıyor o zaman,her ne kadar oyunda olsa sinir oluyorum bende Az önce gezerken sitede bi oyunda gördüm ntr var ama parantez içinde kaçınılabilir yazıyordu keşke bu tarz olan her oyunda olsa o kaçınma durumu..
Aynen öyle haklısın bende katılıyorum dediklerine..Maalesef her yapımcı buna bir opsiyon getirmiyor.Özellikle oyunun yapımcısı Void Star,daha önceki oyunlarında muazzam işler başarmıştı.Bu oyunu belirli bir kesim için yapmış olması muhtemel,oyunun devamı da var.İkinci oyunu Pandarox Box 2'nin çeyreğini tamamladı.Bu oyunu oynarken istemeye istemeye de olsa oynadım,ama devam oyununda bu unsurların devam etmesi muhtemel.Umalım da devam oyununda bir kurtuluş şeçeneği olsun,gerçi tamamlanmış kısmını biraz oynadım ama işler pek de öyle gözükmüyordu.Hayırlısı olsun demekten başka şansımız yok,başka oyunlardan keyif almaya bakacağız artık
Otomatik kayıt kısmına baktınız mı?3 saat oynadim ama save almayi unuttum baştan başlamak istemiyorum save dosyası olan atarsa sevinirim (apk)
Öyle bir yer yok direk kayıtlar bölümündeOtomatik kayıt kısmına baktınız mı?
Discord sunucumuza katılarak oyunu oynayanlardan kayıt dosyası isteyebilirsiniz.Öyle bir yer yok direk kayıtlar bölümünde