Panacea - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Panacea

  • Konuyu başlatan XRP
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v.0.802
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,176
Çözümler
2
Tepki puanı
2,862
Konum
Rüzgarın savurduğu yaprak parçasında...
Puan
0
Kredi
0$
AdultOyunCeviri66.jpg

GENEL BAKIŞ

Panacea, genç bir kadının dönüşüm hikayesi ve metamorfik özelliklere sahip deneysel yeni bir ilaç.Bu ilaçla degişim geçiriyorsun ve degişim geçirdikten sonra kararlarına bağlı olarak oyun şekilleniyor Oyunda kadın karakteri yönetiyorsunuz ilaç sayesinde farklı degişimler oluyor. İyi oyunlar

Paylaşılan Tarih: 30.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.802
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.72 GB
Oyun Boyutu MAC: 2.68 GB

Oyun Konuları
3DCG, Female protagonist, Sci-fi, Transformation, Big tits, Lesbian, Futa/trans, Urination
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Panacea oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA



GÖRSELLER
AdultOyunCeviri02.png AdultOyunCeviri01.png

 
Son düzenleme:
Dr.Finisher

Dr.Finisher

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Ağu 2020
Mesajlar
69
Tepki puanı
1
Puan
0
Kredi
0$
Açıklamada android boyutu 900 küsür,ama mega linkinde 400 küsür gözüküyor?
 
U

unforgiven1

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Kas 2022
Mesajlar
15
Tepki puanı
1
Puan
0
Kredi
0$
İndirme linkleri sorunlu düzeltir misiniz?
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Yapımcımız BC'nin ikinci oyunu. Kadınların inanılmaz derecede baskın ve dominant olduğu bir oyun karşımızda. Açıkçası yapımcımızın bir ilki başardığını söylemem gerekli. Oyunumuzun baş karakteri bir kadın, genel konular ise lezbiyenlik ve futa üzerinde işleniyor. Genel olarak hikâye bir ilaç üzerine kurulu, bu ilaç; insanları tedavi edebiliyor, insanların şekil değiştirmesine izin veriyor, hatta daha da ileri gidilirse bazı kişilerin zihinlerinin kontrol edilebilmesini bile sağlıyor. Ana karakterimiz ise bu ilacın geliştirilmesi konusunda çok önemli bir yere sahip, zamanla bu ilacı almadan da vücudumuzda belli şeyleri değiştirebilmeye, zaman ilerledikçe de daha olağanüstü şeyler yapabilmeye başlıyoruz. Oyunun başları bir evde başlıyor, orada bizim gibi ilaca duyarlı olan insanlar var. Zamanla onları tanıyorsunuz ve bu şekilde de hikâye ilerliyor. Umarım yapımcımız ilerleyen oyunlarında hikâyelerini biraz daha iyi devam ettirebilir, bir yönüyle oyuna iyi bir hikâye ile başlıyoruz ancak devamında bu biraz bozuluyor :)

Oyunun ilk ve orta aşamalarındaki seçenekler sadece sahneleri değiştiriyor. Dediğim gibi oyun lezbiyenlik ve futa üzerine kurulu. Yani bir kadın olarak hangisini seçeceğinize karar veriyorsunuz, buna göre sahneler farklılaşıyor. Belli yerlerde şekil değiştirip erkek olabilmenizde mümkün ancak bu çok kısıtlı ve az. Tabii bu dediklerim sadece sizin için değil, yanınızdaki karakterler için de geçerli. Açıkçası oyundaki seçenekler pek de zorlayıcı değil ve en önemli seçimleri oyunun ta sonunda yapıyoruz.

Oyunun ufak da olsa dolaşımlı ve görev sistemli bir dünyası var. Sağ üst kısımdaki kitapçığı takip etmeyi unutmayın. Buradan görevlerinizin ne olduğunu ve ne yapmanız gerektiğini görebiliyorsunuz. Bu dediğim açık dünya çok detaylı ve zorlayıcı değil, bundan dolayı bu konuda bir beklentiniz olmasın.

Oyunda çok fazla karakter bulunuyor. İlk başlarda çok az karakter görüyorsunuz ancak oyunun konusu hasebiyle, oyun ilerledikçe gördüğünüz karakterler fazlalaşmaya başlıyor. Oyundaki çoğu karakteri beğendiğimi söyleyebilirim. Özellikle karakterlerin değişim geçirmesi, belli yerlerde bizim seçimlerimize göre şekil alması çok hoşuma gitti. Aynı zamanda oyundaki sahneleri de bir hayli beğendiğimi söyleyebilirim. Karakterlerin ve sahnelerin çoğu ilgi çekiciydi. Oyunun en büyük eksikliklerinden birisi ise hareketli animasyonunun olmayışıydı. En azından birkaç yerde ufak da olsa hareketli animasyon olmuş olsaydı çok güzel olurdu. Tabii yapımcımızın çok fazla bütçesi olmadığı için bunları yapamadığını biliyorum.

Oyunumuzda herhangi bir arka plan sesi ya da müzik bulunmuyor. Aynı zamanda İngilizce oynamak isterseniz biraz olsun dil bilgisine ihtiyacınız var. Bazı şeyleri kaçırmanız ya da anlamamanız muhtemel.

Oyunumuzun sonlarını pek beğenemedim, çünkü neredeyse hepsi çok aceleye getirilmiş. İçlerinden 2 tanesi fena değildi ancak bu kadar uzatılan bir hikâyede sonların daha etkileyici olmasını beklerdim. Görseller ve karakterler anlamında çok güzel bir oyun oynadım, aynı zamanda daha önce lezbiyen ve futa ilişkisini bu kadar güzel ve uzun işleyen başka bir oyun görmedim. Özellikle bu tarz içerikleri beğeniyorsanız oyunumuzu denemenizde fayda var. Şunu da belirtmeliyim ki lezbiyen ve futa içeriğini beğenmiyorsanız bu oyun sizlere hitap etmiyor, çünkü oyunda erkek namına neredeyse hiçbir şey yok :D

Açıkçası bütün birleşenleriyle ortalama bir oyun oynadığımı söylemek isterim. Tabii şunu da belirtmeliyim, ilk defa bu tarz içeriği bu kadar uzun işleyen bir oyun gördüm. Oyunumuzun global oyun forumlarında 3.5 yıldız aldığını belirtmem gerekli. Özellik bu tarz içerikleri beğeniyorsanız kesinlikle bir göz atmalısınız :)
 
Üst Alt