Pale Carnations Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Pale Carnations Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 4 Güncelleme 6
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Hocam iyi günler herseyi yaptim. Ama oyunu açamıyorum kurulum dosyasında neler yazıyorsa aynısı yaptım sorun neyden kaynaklı olabilir Android indirdim
APK'yı kurup çalıştır, giriş yapıp oyunu aç. Daha sonrasında kapatıp indirdiğin oyun dosyasını kopyala, oyunun içinde ve kurulum talimatlarında belirtilen dosya yoluna kopyaladığın oyun dosyasını yapıştır.

F

Fatih847

Kredi
40₺
Merhaba. Vip üyelik gerekiyor yönlendiriliyorsunuz hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

K

kara343

HornyCraft Türkçe
That New Teacher Türkçe
Kredi
10₺
Oyun alım sayfasında gözükmüyor

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Oyun alım sayfasında gözükmüyor
Betadaki oyunlar herkese açılmadan kısa süre önce mağazadan kaldırılıyorlar, eğer betadaki bir oyun satıştan kaldırılmışsa kısa zamanda herkesin erişimine açılacak demektir.

A

asder

Kredi
0₺
Knk Android pixel üzerinden indirdim paket ayrıştırmasında sorun oldu deyip apk kurmuyor

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Peki ne yapalım hani 12 ram 512 GB telefon poco X7 pro
Eğer depolama veya bellek konusunda bir sıkıntı olmadığını düşünüyorsan telefonun yüklemeyi engelleme ihtimali olabilir, 'Ayarlar>Güvenlik' kısmına girip 'Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükle' seçeneğini aktifleştir. Bu da işe yaramazsa 'Google Play Protect'i kapatmak çözüm olabilir.

Başka da bir sebep gelmiyor aklıma, betadayken Android üzerinden oynayan çok sayıda kullanıcımız oldu, bu nedenle oyundan değil de cihazdan kaynaklı gibi görünüyor.

R

raiki

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oynadığım en iyi oyunlardan biriydi direk top 3 benim için hikayesi olsun işlenişi olsun baya iyiydi görsel kalitesi de üst düzey eksiği yok denebilir devamı umarım hızlı gelir oynayın oynatın.

Drake.

Drake.

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu kadar iyi bir oyun şu zamana kadar oynamamıştım gerçekten hikayesi etkinlikleri işlenişiyle harikaydı umarım finalini de oynarız.

Hakikoko

Hakikoko

Eternum Türkçe
Divine Heel Türkçe
Kredi
40₺
Oyun feci iyi ama bazı yerleri hiç yazmamışsınız. Ekdeki gibi bir sürü hiç yazılmamış yerler var

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-04-03-20-40-32-578_palecarnations.adultoyunceviri.com.jpg
    Screenshot_2026-04-03-20-40-32-578_palecarnations.adultoyunceviri.com.jpg
    951.6 KB · Görüntüleme: 25
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Oyun feci iyi ama bazı yerleri hiç yazmamışsınız. Ekdeki gibi bir sürü hiç yazılmamış yerler var
Muhtemelen font değişikliği yüzünden yazılar çevrilememiş. Hatayı şimdi bildiriyorum yakında düzeltilir. Save dosyanızı paylaşırsanız daha hızlı düzeltebiliriz.

Kafkef

Kafkef

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Muhtemelen font değişikliği yüzünden yazılar çevrilememiş. Hatayı şimdi bildiriyorum yakında düzeltilir. Save dosyanızı paylaşırsanız daha hızlı düzeltebiliriz.
Aynı hata bende de var maalesef.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260406-100200_Pale Carnations.png
    Screenshot_20260406-100200_Pale Carnations.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 21
B

battleangela

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu rardan mı cıkartmak lazım android için eskiden gerekmiyordu buna

Üst Alt