Pale Carnations Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Pale Carnations Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 4 Güncelleme 5
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
İki arkadaş daha bu şekilde hata aldığını söylemiş.
Kendisi bilgisayar üzerinden yanlış bir işlem yaptıktan sonra oyunu açmıştı bilgisayarda yaşanan hatayla androidde yaşanan hata bir olamaz. Ben bilgisayarda oynadığımda böyle bir hata almamıştım. Kantede muhtemelen ekran kartını güncel tutmadığı için o tarz bir hata almıştır.

A

alonewolf89

Pale Carnations Türkçe Beta
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
60₺
Oyun başladığı gibi bu şekilde hata veriyor. Yoksan dedikten, sonrada yukarda paylaştığım siyah ekran geliyor resim yok yazılar var

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251008-163841.jpg
    Screenshot_20251008-163841.jpg
    316.1 KB · Görüntüleme: 3
A

alonewolf89

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
60₺
Tamam düzeldi oyun benim hatam, kusura bakmayın.

Kekwox

Kekwox

Harem Hotel Türkçe Beta
Kredi
60₺
Mesajlar, profiller ve hatta bazı metinler Türkçe değil. Onları da çevirince, çevirmesi uzun sürüyorsa, oyunun satış fiyatıyla oynayabilirsiniz. 2 karakter arasında mesajlaşırken ne dediğini anlamamak (BENCE) oyunun 10-15'ini anlamamak demek. Yine de emeğinize saygı duyuyorum pek tabii. Ayrıca ilerledikçe çokça traceback hatası da veriyor, bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Kekwox

Kekwox

Harem Hotel Türkçe Beta
Kredi
60₺
Oynadıkça fark ettim de, başta seçtirdiği karakter özelliğini kullanma sırası gelince o seçenek kapalı oluyor. Örnek olarak, İstatistik sekmesinde Sosyal kelebek diye gözüküyor ama, o özelliğe bağlı diyalogu seçmeme izin vermiyor. Glitch ya da bug gibi bişey oldu sanırım. Ya da oyunun sürümünde sıkıntı olabilir, yetkili varsa bir bakıp bilgilendirebilirse iyi olur.

Scarlet42

Scarlet42

Kredi
0₺
Haaarika bi oyundur kendileri.
İncelemesini yaptığımdan filan değil bu iltifatlar ^^

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Oynadıkça fark ettim de, başta seçtirdiği karakter özelliğini kullanma sırası gelince o seçenek kapalı oluyor. Örnek olarak, İstatistik sekmesinde Sosyal kelebek diye gözüküyor ama, o özelliğe bağlı diyalogu seçmeme izin vermiyor. Glitch ya da bug gibi bişey oldu sanırım. Ya da oyunun sürümünde sıkıntı olabilir, yetkili varsa bir bakıp bilgilendirebilirse iyi olur.
Oyunun ilk başında karakter gelişim sürecinde yaptığınız seçimler size bu özellikleri kazandırıyor ben oyunu test ederken denediğimde seçenekler açılıyordu.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Mesajlar, profiller ve hatta bazı metinler Türkçe değil. Onları da çevirince, çevirmesi uzun sürüyorsa, oyunun satış fiyatıyla oynayabilirsiniz. 2 karakter arasında mesajlaşırken ne dediğini anlamamak (BENCE) oyunun 10-15'ini anlamamak demek. Yine de emeğinize saygı duyuyorum pek tabii. Ayrıca ilerledikçe çokça traceback hatası da veriyor, bilginiz olsun.
Telefon görüşmeleri karakter bilgilendirmeleri maalesef shopla alakalı bir mevzu bu sürümünde shop atmakta geciktik fakat oyun tekrardan beta sürecine alındığında sizlere %100 Türkçe halinde sunacağız. Onun dışında bazı satırlar ingilizce kalabiliyor maalesef bu şu an çözebileceğimiz bir problem değil çünkü bunun nedeni oyunla alakalı benim bilgisayarımda çözülmüş olan şey sizin bilgisayarınızda / telefonunuzda hatalı çıkabiliyor. İngilizce kalan kısımlarda da durum böyle biz orayı çevirdik ama oyun bizim yazımızı görmeyip İngilizce halinde bırakıyor. Elbette bu durumları en aza düşürmeye çalışmak bizim işimiz ve üzerinde çalışıyoruz.

Scarlet42

Scarlet42

Kredi
0₺
Sadece küçük bir talihsizlik ya da tam tersi mi bilemedim.
Oyun siz çevirdikten sonra kısa bi süre güncelleme aldı tekrar zaten.
Bir dahaki çeviri de muhtemelen üyelerin şikayet ettikleri kısımlar da halledilebilir gibime geliyo.

Telefon kısımları zaten çok fazla zorlayıcı ingilizceye sahip değiller.
Oldukça kısalar ve basitler.
Ama profil kısımları biraz daha uzun ama o da normal diyalog sınıfına girmiyo anladığım kadarıyla çeviri için.
Yine de bundan iyisi Şamda kayısı bence.
Mutlaka denemelisiniz ^^

Hasannzers

Hasannzers

Kredi
61₺
Cihaz sınırı asıldı hatasi alıyorum ama sadece telefondan oynuyorum

D

doulan

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
200₺
Windows trojan tespit ediyor, kullandığım antivirüs premium bilginiz olsun.

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Windows trojan tespit ediyor, kullandığım antivirüs premium bilginiz olsun.
Çevirip paketlenen oyunların resmi dağıtıcısı olmamamızdan ötürü Windows'un kaynağı bilinmeyen uygulamaları riskli olarak işaretlemesi gayet normal, hiçbir oyunun içerisinde zararlı dosya bulunmuyor.

Kekwox

Kekwox

Harem Hotel Türkçe Beta
Kredi
60₺
Daha önce yazdığım sorunlar bir yana, herhangi bir honeyselect oyununun (BENİM AÇIMDAN) kötü olma ihtimali yok. Uzun lafın kısası, bu tarz oyunların yorumlarına baktığınızda beni göreceksiniz. Ve ben de şöyle diyeceğim "Gerçekten harika bir oyun" Yani evet, bu oyun gerçekten güzel ve kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Sırada Harem Hotel var. :D

Totenkopf

Totenkopf

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
site de bu oyun adına beta üyeliği yok sanırım... bir kaç oyun gördüm ama bunun için gelmeyecek galiba :/

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
site de bu oyun adına beta üyeliği yok sanırım... bir kaç oyun gördüm ama bunun için gelmeyecek galiba :/
Beta sürecinin sonuna yaklaşan oyunlar satıştan kaldırılıyor, bu yüzden şu anda bu oyuna ait beta erişimini satın alamazsınız. Eğer birkaç gün bekleyemem, şu an oynamak istiyorum diyorsanız destekçi paketi almanız lazım.

M

MrReys45

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Taffy Tales Türkçe Erişimi
Kredi
100₺
Oyunu yeni yükledim ama ekranda yazıdan başka bişey çıkmıyor Screenshot_2025-10-26-22-34-35-145_palecarnations.adultoyunceviri.com.jpg

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Oyunu yeni yükledim ama ekranda yazıdan başka bişey çıkmıyor Ekli dosyayı görüntüle 17520
Oyuna girdikten sonra bu problemi yaşıyorsanız ilk önce shift+g tuşuna basın eğer ekran gelmiyorsa yapacağınız işlem biraz ilerleyip menüye gelip oyunu kaydetmeniz oyunu kaydettikten sonra ana menüye dön seçeneğine ya da oyundan çık seçeneğini seçip tekrardan ana menü ekranına gelip bu sefer kaydedilen kısımdan oyuna devam etmeniz. Bu hatanın çözümü böyle. Veyahut yeni oyun dediğinizde de düzelebiliyormuş.

M

MrReys45

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Taffy Tales Türkçe Erişimi
Kredi
100₺
Oyuna girdikten sonra bu problemi yaşıyorsanız ilk önce shift+g tuşuna basın eğer ekran gelmiyorsa yapacağınız işlem biraz ilerleyip menüye gelip oyunu kaydetmeniz oyunu kaydettikten sonra ana menüye dön seçeneğine ya da oyundan çık seçeneğini seçip tekrardan ana menü ekranına gelip bu sefer kaydedilen kısımdan oyuna devam etmeniz. Bu hatanın çözümü böyle. Veyahut yeni oyun dediğinizde de düzelebiliyormuş.
Ben Android cihazdan giriş yapıyorum aynı işlemler işe yarayacak mı?

Üst Alt