Oyun önerisi - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman | Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Oyun önerisi

  • Konuyu başlatan ucjdn23
  • Başlangıç tarihi
U

ucjdn23

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Kas 2022
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Merhaba, oyunları biraz inceledim ama genelde sadece seçimler yapıp ilerlediğimiz tarzda yapımlar var sanırım. Gerçekçi grafiklere sahip etkileşimin fazla olduğu oyun önerisi olan var mı ?
 
kennyR

kennyR

Çevirmen
Katılım
7 Ara 2020
Mesajlar
1,140
Tepki puanı
306
Puan
0
Kredi
0$
Treasure of Nadia önerebilirim. Etkileşimin fazla olduğu, görevlerle ve eşya yapımları ile uğraşabildiğimiz, uzun saatler süren bir macerayı vaat eden oyundur kendisi.
 
EistBjorn

EistBjorn

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Eki 2020
Mesajlar
93
Çözümler
1
Tepki puanı
58
Puan
0
Kredi
1$
Oyunlar sekmesinden real life sunbay, subverse, bu oyunlara da bakabilirsin. Real life sunbay gta nın adult versiyonu gibi. Subverse de başlı başına uzay temalı içinde yetişkin içerikler haricinde uzay savaşları, sıra tabanlı savaş oyunları bulunduran güzel bir oyun. Denemende fayda var. İyi forumlar.
 
Üst Alt