T
Son Konular
Samsung A73umitoo telefon markanız ne
Baska bir yolu varmiTogi06 ve Krompox muhtemelen telefonunuzun android sürümü 13. Android'e gelen yeni sürüm güncellemesi ile apk dosyalara ve birçok şeye kısıtlama getirildi bu yüzden RenPy motoru doğru düzgün çalışmamaya başladı oyun motoruna gelecek olan yeni güncellemelerle bu durum çözülür fakat güncellemenin ne zaman geleceğine dair net bir tarih yok.
Samsung A73umitoo telefon markanız ne
Maallesef bu sorun bilzden kaynaklı olmadığı için kesin bir çözümü yok fakat oyunu silip silip yükleyin belki sizi şans eseri oynatır.Baska bir yolu varmi
Silip tekrar yükledim telefonu sıfırladım yeniden başlattım fakat hala hata veriyorMaallesef bu sorun bilzden kaynaklı olmadığı için kesin bir çözümü yok fakat oyunu silip silip yükleyin belki sizi şans eseri oynatır.
PekiSize bunun kesin çözüm olduğunu söylemedim sizi şans eseri oyuna alır demiştim almamış yapacak bir şey yok maalesef.
Oynanilabilen oyunlardan örnek verir misiniz deneyimYaşanılan bu tarz sorunlar yüzünden biz de çözüm arıyorduk ve sonunda bulduk. Artık android 13 cihazlarda oynayabilecek fakat bunun tüm oyunlara yansıması biraz zaman gerektiriyor. Zamanla tüm oyunları android 13 de istenen izinlere uygun hale getireceğiz.
Evet hangi oyunlar ögrenebilirmiyizOynanilabilen oyunlardan örnek verir misiniz deneyim
Oynanilabilen oyunlardan örnek verir misiniz deneyim
Being a Dik ve ondan sonra güncellenecek oyunlarda sıkıntı yaşanmayacak. Özel olarak ayarlanacak çünkü apk.Evet hangi oyunlar ögrenebilirmiyiz
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi içinBeing a Dik ve ondan sonra güncellenecek oyunlarda sıkıntı yaşanmayacak. Özel olarak ayarlanacak çünkü apk.
Destekleriniz ve ilgi alakanız için size ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ederimYaşanılan bu tarz sorunlar yüzünden biz de çözüm arıyorduk ve sonunda bulduk. Artık android 13 cihazlarda oynayabilecek fakat bunun tüm oyunlara yansıması biraz zaman gerektiriyor. Zamanla tüm oyunları android 13 de istenen izinlere uygun hale getireceğiz.