Oynayacak oyun kalmadı yardım... - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Oynayacak oyun kalmadı yardım...

• Konuyu başlatan Bresla19
  • Başlangıç tarihi
Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Aşağıda verdiğim oynadığım oyunlardan en beğendiklerim bunlara benzer grafik ve hikayesi iyi olan oyun var mı? varsa link atar mısınız lütfen.

'Summer's Gone 'Eternum 'Savior Being a DIK The Hellcat Lounge Life in Santa County Color of My Sound 'Artemis The Awakening 'Milfy City My Cute Roommate2 'FreshWomen Vinovella University Intertwined 'Gunpowder Cocktail 'The Grey Dream 'Defending Lydia Collier
'The Seven Realms 'College Bound 'Race of Life ' 'MILFs of Sunville 'A Shot in the Dark

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
- city of broken dreamers
- wvm
- a wife and m0ther
- desert stalker
- depraved awakening
- the deluca family
- mythic manor
- dreams of desire
- mist
- treasure of nadia
- lust epidemic
- the genessis order

son üç oyun üçleme direkt hikayesi bence çok aşırı iyi olmasa bile görsel ve animasyon kalitesi açısından hep zirvedeler. sonuncuyu oynamadım ama görsel açıdan en iyisi o gibi duruyor. ayrıca görselliği güzel olmasa da once in a lifetime oyununu öneririm burada yazdıklarımın hepsinden daha güzel bir hikayesi var. ancak eternum yapımcısının ilk oyunu olduğundan onun kadar güzel gözükmüyor.

S

serhat1907

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Broken Promises
What a Legend
Dreamland
No more money
Midnight paradise

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
- city of broken dreamers
- wvm
- a wife and m0ther
- desert stalker
- depraved awakening
- the deluca family
- mythic manor
- dreams of desire
- mist
- treasure of nadia
- lust epidemic
- the genessis order

son üç oyun üçleme direkt hikayesi bence çok aşırı iyi olmasa bile görsel ve animasyon kalitesi açısından hep zirvedeler. sonuncuyu oynamadım ama görsel açıdan en iyisi o gibi duruyor. ayrıca görselliği güzel olmasa da once in a lifetime oyununu öneririm burada yazdıklarımın hepsinden daha güzel bir hikayesi var. ancak eternum yapımcısının ilk oyunu olduğundan onun kadar güzel gözükmüyor.
cevabın ıcın tesekkurler deluca ve cıty of brokenı oynayıp yarı da bıraktım hatalar yuzunden desert stalker aradım bulamadım mythic manor cevirisi yok sanırım onun dısında yazdıklarını oynadım treasure of nadia oynadım hazıne avcılıgı oyunuydu sıtede kı tum oyunlardan farklı oldugunu hatırlıyorum grafık ve anımasyon olarak onun dısında the genessis order oyununu oynamadım üyeliğim olmadığı için bunlar dısında onerın varsa lınk olarak atabılır mısın?

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Broken Promises
What a Legend
Dreamland
No more money
Midnight paradise
Broken Promises oynamışım 31 10 23 de,
What a Legend sevmedim.
Dreamland oynadım ama sıkıcı geldıgı ıcın yarıda bıraktım.
No more money oynadım
Midnight paradise oynadım

başka önerin var mı?

S

serhat1907

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
İngilizce oynarsan
Forbidden Fantasy
Where it all began (sitedeki Türkçesi eski versiyon)

OZTAC

OZTAC

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Web Sitesi
www.bombabomba.com
Kredi
0$
Vis
Broken Promises
How to Fix the Future
City of Broken Dreamers
Tales From Unending Void
Unbroken
Acquainted
Depraved Awakening
Deliverance
Leap of Faith
Bare Witness
Blairewood

Khazad-dûm

Khazad-dûm

Üye
Kredi
0$
Bright Lord (7.5/10)

Sonu yarım kalmasa gayet iyi hikayesi olan bi oyun ve oldukça enteresan kendine has. Karakter tasarımları güzel. Üvey anne ve iki kız kardeş farklı babadan (Margarie, Emily, Chloe). Aslında konu bu karakterler üzerinden şekilleniyor. Ve de yan karakterler tabi. Liza, Angelina, Megan, Gabriella, Mia, Amethyst.. Süresi de gayet ideal ne çok uzun ne çok kısa. Oynanılması gereken hoş bir oyun kısaca.

Depraved Awakening (8/10)

Bir dedektif oyunu. Atmosfer tema büyüleyici, iyi yansıtılmış. Alternatif devam yolları var, akışı biraz siz belirliyorsunuz. Çoklu sonlu, senin seçimlerine göre. Tüm sonlar oynanmalı doğru yerlerde save alınıp. Karakterler iyi fena değil. Evil karakter, villain tam bir manyak, deli, ruh hastası :) Yer yer hüzünlü, güzel bir hikaye gelişimine sahip. Bol olaylı bir polisiye romanı gibi. Bol bol içerik ve karakter var tatmin edici düzeyde. Oynayınız oynattırınız efenim. Bazı karakterler:
Judy, Stella, Carli, Christina, Mi-do
Matlock, The Dragon, Mrs. Turner, Kira
Eddie, Priest

My Cute Roommate (4/10)

Eğer bu oyun gibi ne bileyim içinde zaman olan, gün olan, belirli gün ve saatlerde eylemlerde bulunabildiğiniz açık temalı oyunlar seviyorsanız bu oyunu beğenebilirsiniz. Ama ben pek sevemiyorum çünkü gereksiz zaman kaybı gibi geliyor. Hikayenin devam etmesi için bazen 15-20 dakika, yarım saat harcıyorsunuz hele ki bir rehberden yararlanmıyorsanız. Bulmacayı çözmesi bi hayli zor ve zaman alıcı oluyor. Acıkma, duş alma, yorgunluk, para gibi değerleri de sürekli yenilemek gerekiyor bu da ekstra yoruyor. Bu yüzden sandbox türü oyunlar çok az oynarım genelde, iyi olanı gerçekten iyi oluyor orası ayrı, lafım yok ama bu oyunla ilgili o kadar güzel düşüncelerim yok. Ben ne yazık ki telefondan oynamıştım oynarken. Bu oyunu mobilden oynamak tam bir işkence, çantayı kaydırması olsun, save alması olsun sinir stres başka bir şey değil. Görevleri yaparken ne yapman gerekiyor, bunu hiç açık belirtmediği için icin çok fazla zaman harcayabilirsiniz sadece hikayenin gıdım ilerlemesi için. Velhasıl zor bela bitirdim oyunu. 2. oyunu da varmış ama açıkçası keyif almaktan çok beni yorduğu için devam etmemeyi tercih ediyorum. Characters: Roommate, Emily, Nurse, Shopkeeper, Trainer, Dean, Anna, Barbara, Director, Jenny, College girl.
Dick, Frank, Doctor, Jamal, Derek.

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Bright Lord (7.5/10)

Sonu yarım kalmasa gayet iyi hikayesi olan bi oyun ve oldukça enteresan kendine has. Karakter tasarımları güzel. Üvey anne ve iki kız kardeş farklı babadan (Margarie, Emily, Chloe). Aslında konu bu karakterler üzerinden şekilleniyor. Ve de yan karakterler tabi. Liza, Angelina, Megan, Gabriella, Mia, Amethyst.. Süresi de gayet ideal ne çok uzun ne çok kısa. Oynanılması gereken hoş bir oyun kısaca.

Depraved Awakening (8/10)

Bir dedektif oyunu. Atmosfer tema büyüleyici, iyi yansıtılmış. Alternatif devam yolları var, akışı biraz siz belirliyorsunuz. Çoklu sonlu, senin seçimlerine göre. Tüm sonlar oynanmalı doğru yerlerde save alınıp. Karakterler iyi fena değil. Evil karakter, villain tam bir manyak, deli, ruh hastası :) Yer yer hüzünlü, güzel bir hikaye gelişimine sahip. Bol olaylı bir polisiye romanı gibi. Bol bol içerik ve karakter var tatmin edici düzeyde. Oynayınız oynattırınız efenim. Bazı karakterler:
Judy, Stella, Carli, Christina, Mi-do
Matlock, The Dragon, Mrs. Turner, Kira
Eddie, Priest

My Cute Roommate (4/10)

Eğer bu oyun gibi ne bileyim içinde zaman olan, gün olan, belirli gün ve saatlerde eylemlerde bulunabildiğiniz açık temalı oyunlar seviyorsanız bu oyunu beğenebilirsiniz. Ama ben pek sevemiyorum çünkü gereksiz zaman kaybı gibi geliyor. Hikayenin devam etmesi için bazen 15-20 dakika, yarım saat harcıyorsunuz hele ki bir rehberden yararlanmıyorsanız. Bulmacayı çözmesi bi hayli zor ve zaman alıcı oluyor. Acıkma, duş alma, yorgunluk, para gibi değerleri de sürekli yenilemek gerekiyor bu da ekstra yoruyor. Bu yüzden sandbox türü oyunlar çok az oynarım genelde, iyi olanı gerçekten iyi oluyor orası ayrı, lafım yok ama bu oyunla ilgili o kadar güzel düşüncelerim yok. Ben ne yazık ki telefondan oynamıştım oynarken. Bu oyunu mobilden oynamak tam bir işkence, çantayı kaydırması olsun, save alması olsun sinir stres başka bir şey değil. Görevleri yaparken ne yapman gerekiyor, bunu hiç açık belirtmediği için icin çok fazla zaman harcayabilirsiniz sadece hikayenin gıdım ilerlemesi için. Velhasıl zor bela bitirdim oyunu. 2. oyunu da varmış ama açıkçası keyif almaktan çok beni yorduğu için devam etmemeyi tercih ediyorum. Characters: Roommate, Emily, Nurse, Shopkeeper, Trainer, Dean, Anna, Barbara, Director, Jenny, College girl.
Dick, Frank, Doctor, Jamal, Derek.
1. oyunu oynadım ama yarısında geri silmişim hatırlamıyorum ama belkide sıkılmışımdır. 2. oyun 1 günde bitirdiğim oyundu acayip sarmıştı 3. oyun hikayeden cok cınsellık oldugu ıcın begenmedım ya acıklaman ıcın tesekkurler.

Üst Alt