Bright Lord (7.5/10)
Sonu yarım kalmasa gayet iyi hikayesi olan bi oyun ve oldukça enteresan kendine has. Karakter tasarımları güzel. Üvey anne ve iki kız kardeş farklı babadan (Margarie, Emily, Chloe). Aslında konu bu karakterler üzerinden şekilleniyor. Ve de yan karakterler tabi. Liza, Angelina, Megan, Gabriella, Mia, Amethyst.. Süresi de gayet ideal ne çok uzun ne çok kısa. Oynanılması gereken hoş bir oyun kısaca.
Depraved Awakening (8/10)
Bir dedektif oyunu. Atmosfer tema büyüleyici, iyi yansıtılmış. Alternatif devam yolları var, akışı biraz siz belirliyorsunuz. Çoklu sonlu, senin seçimlerine göre. Tüm sonlar oynanmalı doğru yerlerde save alınıp. Karakterler iyi fena değil. Evil karakter, villain tam bir manyak, deli, ruh hastası

Yer yer hüzünlü, güzel bir hikaye gelişimine sahip. Bol olaylı bir polisiye romanı gibi. Bol bol içerik ve karakter var tatmin edici düzeyde. Oynayınız oynattırınız efenim. Bazı karakterler:
Judy, Stella, Carli, Christina, Mi-do
Matlock, The Dragon, Mrs. Turner, Kira
Eddie, Priest
My Cute Roommate (4/10)
Eğer bu oyun gibi ne bileyim içinde zaman olan, gün olan, belirli gün ve saatlerde eylemlerde bulunabildiğiniz açık temalı oyunlar seviyorsanız bu oyunu beğenebilirsiniz. Ama ben pek sevemiyorum çünkü gereksiz zaman kaybı gibi geliyor. Hikayenin devam etmesi için bazen 15-20 dakika, yarım saat harcıyorsunuz hele ki bir rehberden yararlanmıyorsanız. Bulmacayı çözmesi bi hayli zor ve zaman alıcı oluyor. Acıkma, duş alma, yorgunluk, para gibi değerleri de sürekli yenilemek gerekiyor bu da ekstra yoruyor. Bu yüzden sandbox türü oyunlar çok az oynarım genelde, iyi olanı gerçekten iyi oluyor orası ayrı, lafım yok ama bu oyunla ilgili o kadar güzel düşüncelerim yok. Ben ne yazık ki telefondan oynamıştım oynarken. Bu oyunu mobilden oynamak tam bir işkence, çantayı kaydırması olsun, save alması olsun sinir stres başka bir şey değil. Görevleri yaparken ne yapman gerekiyor, bunu hiç açık belirtmediği için icin çok fazla zaman harcayabilirsiniz sadece hikayenin gıdım ilerlemesi için. Velhasıl zor bela bitirdim oyunu. 2. oyunu da varmış ama açıkçası keyif almaktan çok beni yorduğu için devam etmemeyi tercih ediyorum. Characters: Roommate, Emily, Nurse, Shopkeeper, Trainer, Dean, Anna, Barbara, Director, Jenny, College girl.
Dick, Frank, Doctor, Jamal, Derek.