Oynayacak oyun bulamıyorum. - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman | Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Oynayacak oyun bulamıyorum.

• Konuyu başlatan Bresla19
  • Başlangıç tarihi
Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
Sitede ki çoğu oyunu denedim yapay zekalar dahil fakat şuan oyunsuz haldeyim. benim derdim cinsellik falan değil hikayeli seçimi oyunlar bu siteyide 1.5 senedir kullanıyorum şuanda oynayacak oyunum kalmadı. Bana düzgün oyun önerebilirmisiniz. oyunlarda aradığım 3 şey var; 1. ortalama görsel kalite 2. seçimlerin gerekten etkilediği güzel hikaye 3. oyun mantığının düzgün olması ( direkt seks falan olması falan mantık dışı) En sevdiğim oyunları yazıyorum belki ona benzer oyun önerirsiniz.

1. Being a dik 2. AOA Academy ( yapımı bırakıldı 😭) 3. summer gone 4. Leaving DNA 5.Deviant Anomalies 6. Reincarnotica 7. Apocalust 8.'Eternum 9.Savior 10.FreshWomen 11.College Bound 12.The Seven Realms 13.Defending Lydia Collier 14. 'WVM 15.Broken Promises
16.Vinovella University 17.The Grey Dream 18. Gunpowder Cocktail 19. Life in Santa County 20.The Hellcat Lounge

OZTAC

OZTAC

Made a force be with you..
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Doğasever
Web Sitesi
www.bombabomba.com
Kredi
0₺
_Polisiye_
Depraved Awakening
Broken Promises
Retrieving the Past
Agent Horny
Defending Lydia Collier

_Bilim kurgu_
Tales From Unending Void
Artemis
Eternum
Cybernetic Seduction
Project Atmosphere
Warrior's Heart
Forgatten Paradise

_Orta çağ/dünyanın sonu_
Vis
Desert Stalker
How to Fix the Future
Color of My Sound
City of Broken Dreamers
Sand/SnowStorm

_Fantastik_
Seven Realms
Deliverance
Neverwhere Tales
Bite sezon 1
Somewhere I Belong
Bright Lord
Zero End
Intoxicating Flavor

_Komedi_
Lust Theory
Helping to Hotties
Fashion Business
Rocking Robin
Unleashed
What a Legend
Shut up and Dance

_Mafyatik_
Deluca Family
Midnight Paradise
Blairewood
Savior
Where it all Began
No More Money
Family Matters

_Aşk_
Leap of Faith
Chasing Sunsets
Summer with Mia
Yesterday's Crossroads
Hard to Love
A Mother's Love
Fog of War
Bare Witness

_Spor/Müzik _
Unbroken
Hot Shots
Race of Life
Hellcat Lounge
Become a Rockstar

Rica ederim 😉

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
Söyledıgın oyunların çoğunu oynamısım oynamadıgım olanlar ya çevirisi yok yada vipe ozel baska tavsıyen var mı?

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
YENİ YAZDIĞIM KONUYA HEPİNİZDEN DESTEK BEKLİYORUM. SESİMİZİ DUYURAMAZ İSEK SİTEDE İSTEĞİMİZ OYUNLAR ÇEVRİLMEYECEK GÜNÜ DOLAN BETA İÇERİKLER HERKESE AÇIK YAPILMAYACAK.

Arkadaşlar ben de sizler gibi oyun sever biriyim ve yıllardır bu siteyi keyifle kullanıyorum. fakat son aylar da oynayacak oyun bulamaz oldum yardım istediğim de cevap alamaz oldum. sizden isteğim benim gibi oyun oynamayı seviyorsanız ve sevdiğiniz oyunun güncellemesi geldikten sonra 40 gün geçmesine rağmen halen oyunun vip oyunculara özel kalmasından rahatsız iseniz altta bırakacağım linkten veya Yardım bölümünden açtığım konuya destek olarak sesimi duyurmama yardım edebilirsiniz.

Üst Alt