Bresla19
Güncelleme Abonesi
Sitede ki çoğu oyunu denedim yapay zekalar dahil fakat şuan oyunsuz haldeyim. benim derdim cinsellik falan değil hikayeli seçimi oyunlar bu siteyide 1.5 senedir kullanıyorum şuanda oynayacak oyunum kalmadı. Bana düzgün oyun önerebilirmisiniz. oyunlarda aradığım 3 şey var; 1. ortalama görsel kalite 2. seçimlerin gerekten etkilediği güzel hikaye 3. oyun mantığının düzgün olması ( direkt seks falan olması falan mantık dışı) En sevdiğim oyunları yazıyorum belki ona benzer oyun önerirsiniz.
1. Being a dik 2. AOA Academy ( yapımı bırakıldı ) 3. summer gone 4. Leaving DNA 5.Deviant Anomalies 6. Reincarnotica 7. Apocalust 8.'Eternum 9.Savior 10.FreshWomen 11.College Bound 12.The Seven Realms 13.Defending Lydia Collier 14. 'WVM 15.Broken Promises
16.Vinovella University 17.The Grey Dream 18. Gunpowder Cocktail 19. Life in Santa County 20.The Hellcat Lounge
1. Being a dik 2. AOA Academy ( yapımı bırakıldı ) 3. summer gone 4. Leaving DNA 5.Deviant Anomalies 6. Reincarnotica 7. Apocalust 8.'Eternum 9.Savior 10.FreshWomen 11.College Bound 12.The Seven Realms 13.Defending Lydia Collier 14. 'WVM 15.Broken Promises
16.Vinovella University 17.The Grey Dream 18. Gunpowder Cocktail 19. Life in Santa County 20.The Hellcat Lounge