One Night Stand - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy One Night Stand

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,351
Puan
0
Kredi
0$
One Night Stand.jpg

GENEL BAKIŞ

David, son on yıldır hayatını tek başına geçirmekten memnun olan orta yaşlı bir bar sahibidir; Elena, sevdiği biri tarafından kalbi kırılan bir üniversite mezunudur. Project ONS, ikisinin tek bir gece için bir araya gelmelerinin samimi hikayesini ve bunun onlar için kişisel olarak ne anlama geldiğini anlatıyor. İyi oyunlar ?.

Paylaşılan Tarih: 02.06.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 418.7 MB


Oyun Konuları
3DCG, ROMANCE, MULTIPLE PROTAGONIST, MALE PROTAGONIST, FEMALE PROTAGONIST, KINETIC NOVEL
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra One Night Stand oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP


GÖRSELLER


Adultoyunçeviri.jpg Adultoyunçeviri1.jpg
 
Son düzenleme:
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
373
Tepki puanı
575
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Oynadığım en güzel kısa oyunlardan bir tanesi olabilir. Oyunun gerek ambiyansı gerekse müzikleri sizleri çok etkiliyor. Aslında basit bir hikayenin ne kadar güzel bir şekilde işlendiğini bu oyunda görebiliyorsunuz. Çerez bir oyun olmasına karşın yaptığınız seçimler oyuna etki ediyor ve belli sahneleri değiştiriyor. Oyunda herhangi bir hareketli animasyon olmamasına rağmen sahneleri çok etkileyici olmuş. Oyunun kendine ait tarzını, ambiyansını ve görselliğini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Oyun iki kişinin yaşadığı kısa bir hikayeyi anlatıyor.

Oyun yaklaşık 30 dakika sürmesine rağmen sizleri gerçekten çok etkiliyor. Arada sırada vaktim oldukça çerez oyunlar oynarım ancak bu hiç bitmesini istemediğim bir oyun oldu. Hani bazı filmler, diziler sizi alıp götürür ya, izledikçe izleyesiniz gelir ve hiç bitmesin istersiniz; işte bu oyun da bende böyle bir his yaratmayı başarabildi. Oynadıkça oynadım ve oynadığım bu kısa sürede oyunun hiç ama hiç bitmesini istemedim. Oyunu sanki 30 dakika değil de saatlerce oynamış gibi hissettim. Çok nadir yapımlarda zaman algınızı yitirir ve oyunun güzelliğine dalarsınız. İşte oyunumuz da bu kadar başarılı olmuş.

Kesinlikle ama kesinlikle şans verilmesi gereken bir oyun. 30 dakikanızı çok verimli bir şekilde geçireceğinizden hiç şüphem yok. Oyunumuzun yapımını 2 kişi üstlenmiş ve ''Studio ONS'' ismiyle oyun yapmaya devam ediyorlar. Umarım ileride çok çok daha güzel oyunlarını görebiliriz. 30 dakika için olağanüstü derecede etkileyici bir oyun olmuş. Umarım yapımcılar destek alabilir. Saçma sapan oyunlar yapan birçok kişi destek alırken, böyle güzel projeler yapan bir ekibin destek alamaması beni çok üzer...

Oyunumuz final yaptı ancak burada güncellenmemiş, umarım en kısa sürede güncellenir :)
 
Son düzenleme:
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Merhabalar;

Oyun gerçek insan duygularını yansıtması bakımından çok güzel işlenmiş kısa, ama ÖZ, yoğun, ama SADE, gerçekçi, ama DOĞAL. Bu yüzden abartı hiç bir şey beklemeyin.

Kısa sürede bu kadar gerçekçi oyun bulmak zor. Resimler gayet kaliteli. Dili bazı yerlerde zorlayabilir ama genelde günlük konuşma ve düşünme dili oldugundan ing. seviyeniz yeterli olacaktır.

Şunuda ekliyeyim oyunu, sahneleri veya animasyonları için oynuyacaksanız ( animasyon yok hareketli geçişler var) oynamayın. Ama gerçek hayata benzeliği çok iyi yakalanmış bir kısa hikaye.

Zaten müzikleri sizi içine çekecek. Moonlight sonata olan bir oyun kötü olamaz. :)

Az vakitde çok iş yapmış yapımcıları. Seceneklerde yanlış yapmazsanız ki zaten 3 veya 4 tane var mutlu bir son sizi bekliyor.

Saygılarım ile...
 
Üst Alt