Çok teşekkür ederim, normalde özelden bana ulaşan birçok arkadaşa top 10 serimi atmıştım ancak bunun üzerinden uzun bir zaman geçti ve çok fazla oyun oynadım. Açıkçası şu an için bir top 10 yapmam çok zor olur, çünkü beğendiğim ve neredeyse dört dörtlük gördüğüm 20'den fazla oyun bulunmakta. İngilizce ve Türkçe olarak sizlere bir liste paylaşayım, aralarından oynamadıklarınızı seçip oynarsınızReis ne guzel yazmissin senin yorumunu okuyunca oynadim top 10 serini cok merak ettim önerirsen mutlu olurum
Bu listedeki oyunların çoğunun kalite konusunda kafa kafaya olduğu söylemem lazım, yaptığım numaralandırmalara çok takılmayın, hepsi güzel oyunlardır. Çok fazla oyun oynayınca sıralama yapmak çok zor oluyor
1- Being A DIK (Türkçe)
2- Acting Lessons (Türkçe)
3- MIST (İngilizce)
4- Once in a Lifetime
5- Eternum ( Türkçe ve final yapmamış bir oyun)
6- After the Inferno (İngilizce)
7- Leap Of Faith (İngilizce)
8- Depraved Awakening (Türkçe)
9- Dreams of Desire Definitive Edition ( Definitive Edition olması önemli, çünkü bu oyuna remake ile sonradan animasyon eklendi)
10- Man of the House (Türkçe)
11- Melody (Türkçe Yapay Zeka)
12- Something to Write About: The Author (Türkçe Yapay Zeka)
13- Now & Then (İngilizce)
14- The Visit (İngilizce)
15- Timestamps, Unconditional Love (Türkçe)
16- Deliverance (Türkçe)
17- Callisto ( Şu an Adult Oyun Çeviri'de yok, global sitelerden bulabilirsiniz, oyun İngilizcedir)
18- Lady In Blue ( İngilizce)
19- Island of Lust (İngilizce)
20- Milky Touch (İngilizce)
21- Babysitter ( Türkçe Yapay Zeka ve oyunun başlarını sabırlı oynamalısınız)
22- Avalon ( İngilizce ve daha çok duygu odaklı bir oyun, animasyonları az)
23- Lust Epidemic ( Türkçe ancak RPGM olması sebebiyle oynanışı bir hayli zor, animasyonları mükemmel)
24- Treasure of Nadia ( Türkçe ancak RPGM olması sebebiyle oynanışı bir hayli zor, animasyonları mükemmel)
25- Milf's Villa ( Türkçe Yapay Zeka ancak RPGM olması sebebiyle oynanışı bir hayli zor, animasyonları mükemmel)
26- Denos City (İngilizce)
27- Goons Raid Her (Türkçe)
28- EraStorm - Episode 1 : SandStorm (İngilizce)
29- Oath Of Loyalty (İngilizce)
30- Personal Trainer (Türkçe)
31- Girl House (Türkçe)
32- Lucie Adult Game (İngilizce)
Eternum ve Being a DIK hariç, yazdığım bütün oyunlar final yapmış oyunlardır. Buraya yazmayı unuttuğum güzel oyunlar da olabilir, genel olarak oynadığım oyunların hepsinde yorumumu bulabilirsiniz. Aynı zamanda profilimden de size hitap ettiğini düşündüğünüz oyunlara bir göz atabilirsiniz. Listeyi çok uzun tuttum ancak bu oyunların çoğunu beğenerek oynadım, içlerinden bazıları sizlere hitap etmeyebilir, bazı oyunları kesinlikle yazmayı unuttum ancak siz de taktir edersiniz ki bir süre sonra akılda tutmak çok zor oluyor. Artık oyunlar öyle bir seviyeye çıkmaya başladı ki top 10 yapmak çok zor bir hal aldı