Son Konular
Al bendende o kadar,kapatılanı ise direk kapatırım.Olduda gözümden kaçtı olduğu kadar kaçarım o rotadan çok aşırı ise hiç oynamam..En sevmediğim konudur. Aldatma veya üsteki üyenin de dediği gibi gavatlık. O oyunlardan uzak duruyorum mümkün olduğu müddetçe.
Bir oyun çok dikkatimi çekmişti tam indirecektim bir konuya bakayım dedim ve aldatma olayı varmış. Direk indirmekten vazgeçtim. Oyun da olsa başıma gelmesini en istemediğim şey.Al bendende o kadar,kapatılanı ise direk kapatırım.Olduda gözümden kaçtı olduğu kadar kaçarım o rotadan çok aşırı ise hiç oynamam..
Aldatılma ve aldatma NTR kategorisinden çok 'Cheating' kategorisine girer. Oyunun sayfasında 'Oyunun Konuları' kısmına tıkladıktan sonra olup olmadığına bak en iyisi.Şimdi arkadaşlar bu Ntr de bizmi aldatıyoruz yoksa bizim ayarladığımız veya oyunda beraber zaman geçirdiğimiz kızmı bizi aldatıyor tam anlayamadım?
İkisi de mide bulandırıcı bana göre. Hayatta aldatıldığım için ben çok mesafeliyim bu konuda.Şimdi arkadaşlar bu Ntr de bizmi aldatıyoruz yoksa bizim ayarladığımız veya oyunda beraber zaman geçirdiğimiz kızmı bizi aldatıyor tam anlayamadım?