Now & Then - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Now & Then

Güncel Sürüm Bilgisi
Final
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,176
Çözümler
2
Tepki puanı
2,862
Konum
Rüzgarın savurduğu yaprak parçasında...
Puan
0
Kredi
0$
adultoyunceviribanner212.jpg

GENEL BAKIŞ

Now & Then oyunu, küresel bir pandemi sonrasında geçen bir dünyada yaşayan dul Jack Brooks'un hikayesidir. Stephen King'in The Stand'ından ve sayısız zombi filminden ve kitabından ilham alan Now & Then, hayatla baş etmeyi öğrenen hayatta kalanların hikayesidir. İyi oyunlar...

Paylaşılan Tarih: 20.07.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Final
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.65 GB
Oyun Boyutu APK: 2.05 GB

Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Romance, Horror, Lesbian, Honey Select, Mobile game, Creampie, Groping, Handjob, Vaginal sex, Oral sex, Virgin, Animated, Titfuck, Masturbation, Anal sex, Harem, Dystopian setting
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Now & Then oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEDIAFIRE - RACATY

ANDROID

ANONFILE - MIXDROP


GÖRSELLER

adultoyunceviri1.jpg adultoyunceviri2.jpg adultoyunceviri3.jpg
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Neqn35

Neqn35

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
51
Tepki puanı
3
Puan
0
Kredi
0$
İndirtikten sonra resmi sürümü istiyor yüklemiyor
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Oynadığım en uzun soluklu ikinci oyun oldu, oyundaki metinler ve diyaloglar inanılmaz derecede fazla ve oyunu bütün sahneleri bitirerek oynamak isterseniz yaklaşık 3 gününüzü alır. Açıkçası oyunun bu kadar uzun olması zaman zaman sizlere hiç bitmeyeceğini düşündürüyor.

Oyundaki hikayeyi gerçekten beğendiğimi söyleyebilirim ancak zaman zaman mantık hataları ve ultra ütopik olaylar yaşanıyor. Bu dediğim unsurlar kimi oyuncuların hoşuna gitmeyebilir, çünkü oyundaki tek erkek karakter sanki biziz. İsteyip de elde edemediğiniz herhangi bir karakter oyunda bulunmuyor. Açıkçası hayatta kalma temalı birkaç oyun oynamama rağmen son zamanlarda bu temayı en iyi yansıtan oyun bu oldu. Hikayede virüs kapmış ve yarı zombileşmiş insanlar ve banditlerle uğraşıp hayatta kalmaya ve yanınızdaki kişileri de hayatta tutmaya çalışıyorsunuz. Seçtiğiniz seçenekler önem taşıyor, aldığınız kararlar ile birlikte oyun sizler için ya daha kolay ya da daha zor oluyor ancak oyunun seçeneklerinin çok da zorlayıcı olduğunu söylemem, yapımcı yapacağınız hataları azaltmak için çok uğraşmış. Bunu şöyle örneklendireyim; bir sahnede öldünüz diyelim, o sahneyi tekrar oynamak için bir şansınız daha oluyor, yani oyundaki iradeniz belli yerlerde çok da fazla yok.

Oyunun hikayesi sizlere hayatta kalma ve gerilim hissini çok güzel yaşatıyor ancak gerilim hissinin daha çok olmasını isterdim. Çünkü oyundaki çoğu olay çok basit bir şekilde bitiyor, yaptığımız hatalar için cezalandırıldığımız yer inanılmaz derecede çok az olmuş. Aynı zamanda oyun son aşamalarına geldiği zaman hikayeden kopuyor ve adeta bir ''seks'' oyununa dönüyor. Hikaye oyunun başlangıçlarında ve orta kısımlarında çok ciddi bir biçimde ilerliyor, açıkçası yaptığımız hatalar için daha fazla cezalandırma beklerdim. Hayatta kalma temalı bir oyunda zombi temasının da daha ürkünç olması gerekirdi ama bu da biraz basit kalmıştı. Açıkçası Adult oyun sektöründe hayatta kalma temalı çok az oyun ve çoğu başarısız, eleştirdiğim kısımlar ise oyunun kötü olduğundan değil, sadece eksik kısımları belirtmek istememden kaynaklanıyor, çünkü oyun gerçekten güzel. Yapımcımız ''ILSProductions'' nın ilk oyunu. Hikaye ilk ve orta kısımlarındaki ciddiliğini koruyabilse benden tam not alırdı ancak bu haliyle de hikaye fena değildi. Seçtiğiniz seçeneklere dikkat etmelisiniz çünkü karakterlerin; şüphe, korku, aşk gibi görünmez puanları var. Özellikle korku puanın çok artması istemediğiniz şeylerin yaşanmasına sebep verebilir.

Oyundaki karakterlere ya da ambiyansa aşina olmayan kişiler görselliği tuhaf bulabilir. Açıkçası oyundaki karakterlerin hepsini beğendiğimi söyleyebilirim. Oyundaki hareketli animasyonların açıları bölüm 10'a kadar çok iyi değil ancak oyunun orta ve son kısımlarına doğru çoğu hareketli animasyon sahnesinin güzel olduğunu söyleyebilirim. Özellikle her bir karakterin kendine has bir hikayesi var, aynı zamanda oyunda çoğu zaman geçmişe gidip bu karakterlerin hayatlarından kesitler görüyorsunuz. Neredeyse her bir karakter ile bir birliktelik yaşayabiliyorsunuz ( bunu bir nevi harem gibi düşünebilirsiniz). Açıkçası oyundaki ütopik kısımlardan biri bu, çünkü hikayemizde bulunan ana karakterimizin ilk göz ağrısı neredeyse her şeyi yapmamıza izin veriyor. Tabii bu dediğim unsur bazı oyuncuların hoşuna gidebilir. Özellikle oyunun sonlarına doğru çok fazla hareketli animasyon görüyorsunuz, bundan dolayı oyunun başlarını biraz sabırlı oynamalısınız, çünkü oyunun başında hareketli animasyon sahneleri ile orta ve son kısımlarındaki hareketli animasyon sahneleri arasında çok bariz bir güzellik farkı var.

Oyunda ilerledikçe mekan değiştirmek zorunda kalıyorsunuz ve bu mekanlar ile yepyeni kişiler tanıyıp yepyeni olaylara atılıyorsunuz, böylelikle oyun tazeliğini bir şekilde koruyor. Oyunun hoş müzikleri var, aynı zamanda hareketli animasyon sahnelerinde de belli ses efektleri bulunuyor ( tabii bu ses efektleri iyi olmaktan ziyade idare eder derecedeydi).

Oynarken keyif aldığım bir oyun oldu, gördüğüm son ise tatmin ediciydi. Farklı farklı mekanlar gezip hayatta kalmaya çalışmak ve yaşadığım gerilim hissi gerçekten çok hoşuma gitti. Ben oyuna biraz mükemmeliyetçi yaklaştığım için yorumum ile oyunu kötü göstermiş olabilirim ancak kesinlikle alakası yok. Şans verilmesi gereken oyunlardan bir tanesi ancak dediğim gibi oynarken çok sabırlı olmalısınız, yapımcı her bir karaktere hikaye yapmaya çalıştığı için oyun inanılmaz derecede uzun sürüyor.

Evet belki yazılacak daha çok şey var ancak bu kadarı yeterli olacaktır. Yapımcımız şu anda The Interim Domain adlı bir oyununu da geliştirmekte. Umuyorum ki ilerleyen zamanlarda hayatta kalma temalı daha güzel oyunlar görürüz. Now & Then bu temayı sizlere çok güzel bir şekilde yaşatıyor, gerilim hissini biraz daha güzel verebilmiş olsa ( özellikle enfekte olmuş insanlarla olan sahnelerimiz) benim için 5 yıldızlık bir oyun olacaktı :)

 
Kabiliyetlierk

Kabiliyetlierk

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Mar 2022
Mesajlar
32
Tepki puanı
1
Puan
0
Kredi
0$
10 GB boş alan var yinede yüklenmiyo
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_2022-11-25-14-12-24-859_com.google.android.packageinstaller.jpg
    Screenshot_2022-11-25-14-12-24-859_com.google.android.packageinstaller.jpg
    247.2 KB · Görüntüleme: 5
Phoenix

Phoenix

Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,026
Çözümler
8
Tepki puanı
330
Konum
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Puan
0
Kredi
0$
10 GB boş alan var yinede yüklenmiyo
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.

Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
 
F

Ferat3169

Kayıtlı Üye
Katılım
4 May 2022
Mesajlar
6
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Bu oyunu indirdim ama açmadı sonrasında indirenlerden ve dosyalardan sildim fakat hala telefonda yer kaplıyor gözüküyor bunu daha önce yaşayan var mı acaba
 
Cuma27antep

Cuma27antep

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Şub 2021
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
3$
Çeviri yada yapay zeka gelirmi (cahiliz ingilişten ne anlayak😛
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Phoenix

Phoenix

Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,026
Çözümler
8
Tepki puanı
330
Konum
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Puan
0
Kredi
0$
Bu oyunu indirdim ama açmadı sonrasında indirenlerden ve dosyalardan sildim fakat hala telefonda yer kaplıyor gözüküyor bunu daha önce yaşayan var mı acaba
Android data klasörüne oyunun dave dosyası oluşmuştur onuda silin böylece oyunla hiç alakanız kalmamış olur.
 
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Merhabalar;

Kısa olmayan, Uzun soluklu, Flashback çok bir Kore dizisi ile karşı karşıyayız. Yani oyunu ile öncelikle berilteyim oynumuz kısa bir oyun değil. 1-2 saatden en azından sizleri 1 hafta oyalayacak cinsten. Bu uzunluk sizi sıkabilir.

Gelelim konusuna. Pandemi, virüs hastalık derken bir üvey kızımız ile baş başa kalıp dünyadaki olaylarda hayatda kalma gibi görünsede aslında eski- yeni zaman ayrımı yapıplıp karekterlerin hayat hikayelerinin çok ayrıntılı işlendigi bir oyun ile karşı karşıyayız. Şöyleki sakına acık dünya sanıp envarter avına cıkıyorsunuz sanmayın. Bir olay veya bir yere geldiginiz de daha önce orada NORMAL zamanlardaki hayat ve yaşam tarzı o kadar iyi anlatılmış ve işlenmişki konusu ister istemez sizi baglıyor ve çekiyor. Çok uzun diyolog sevmiyor iseniz oyun hoşunuza gitmeye bilir.

Oyundaki karekterler hikaye ve geçmiş bakımından daha önce de söylediğim gibi derin işlenmiş 1 ana kızımız, onun kankisi ve 10. Blm den sonra oynumuza dahil olacak yan karekterler de mevcut ve secenekler sizlerin alacagı kararlar ile dogrudan bağlantılı. Oyun dinamiklerinde en altta istatislikler var 3 tane istatislik var biri love Aşk puanı, biri korku, biride güven trust puanı bir karar verir iken bunlara bakıp vernmeniz oynunuzun sorunsuz ilerlemesini sağlar. Sahne galerisi ve seslerde var. Renderları alışık değil iseniz çok saçma cizgi flim gibi gelebilir özellikle güncel renpy alışık olanlar için.

Ha oynanırmı evet oynanır ama biraz İng. şart bunuda söyliyeyim. Gene akıl vermek gibi olmasın sorulardan ve seçimlerden önceki cümleri cevirerek oynuyabilirsizniz.

Saygılarım ile....
 
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ara 2022
Mesajlar
299
Tepki puanı
91
Puan
0
Kredi
0$
oyunu yeni bitirdim. çok sıkılarak oynadığım oyunlardan biri oldu açıkçası. başlarda sarmıştı maalesef. maalesef diyorum çünkü birkaç bölüm oynadığım oyunları bırakamama, mutlaka bitirmek gibi bir sıkıntım var. başında bıraktığım çok oyun oldu ama birkaç bölüm bitirmişsem illa bitirmem gerek. oyun aşırı derecede yavaş ilerliyor ve çoook fazla metin var. öyle böyle metin yok. disco elysium oyununu oynayanlarınız vardır illa, onun avn versiyonu gibi. ancak maalesef onun 10/1i kadar okunabilirliği yoktu.

yapımcı arkadaşın yazar olmak gibi bir hayali vardı ve bu oyunla bir şeyler yaptı gibi bir izlenim edindim. oyunda o kadar çok düşünce ve diyalog var ki anlatamam. seks sahnelerinde bile peş peşe 3-4 satırlık cümleler vardı çoğu zaman. ah-oh yaz geç baba yani o kadar da kasmayıver. oyunun en büyük iki eksiğinden birisi buydu, diğeri ise oyunda çok az tehlike olması. yanlış saymadıysam 25 bölüm boyunca haydutlarla sadece 4 defa karşı karşıya geliyoruz ki bunlar en fazla 2 seçenek ile kolayca alt ediliyor. zombilerleyse yine iki elin parmağını geçmeyecek kadar az karşılaşıyoruz, onlar da yine bir sorun çıkartmıyorlar. oyunun yüzde 80i tribe girmiş kadınları onlarca satırlık boş cümlelerle teselli edip akabinde yatağa atmakla geçiyor. cidden çok az olay oluyor, arada bir mekan değiştiriyorlar sadece hepsi bu. hele son bölümlere doğru o kadar hikaye sıradanlaştı ve anlatacak şey kalmadı ki ilk 10 bölümdeki toplam seks sahnesini neredeyse bölüm başına verir oldu yapımcı.

atmosfer olarak da beğenmedim oyunu. çoğu aset normal dünyaya aitti. mesela markete giriyorsunuz tüm raflar ağzına kadar dolu, sokaklardan geçiyorsunuz tüm evler gıcır, (insan iki pencere kapatır tahtalarla veya cam kırar) sözde aylardır boş olan mekanlara giriyorsunuz sanki günlük temizlenmiş gibi gıcır. yapımcı cidden hiç uğraşmamış bu konuda. sesler de ilk başta fena gelmese de aynı sesi bi milyonuncu kez duyuşunuzda bayıyor. atmosfer açısından bi mist seviyesinden çok uzak. bu örneği verdim çünkü pek bu tarz kıyamet temalı oyun oynamadım.

karakterlere gelecek olursam, çoğu boş ve kişiliği olmayan npclerden hallice tiplerdi. naomi bi biraz kişiliğe sahipti sadece, onu da kaşar gibi yapmış yapımcı, o yüzden diğerlerinden ayrılıyor biraz. görsel açıdansa söyleyecek pek bir şey yok, bu tarzı seviyorsanız sıkmaz. honey select ile yapılıyordu sanırım bu tarz oyunlar o yüzden grafik veya animasyonlar hepsinde hemen hemen aynı. alışkınsanız iyi, değilseniz kötü.

ha çok gömdüm oyunu ama oynanmayacak bir oyun da değil tabiki. sadece ingilizceniz yoksa uzak durun.
 
Üst Alt