• Linke tıklayın.Arkadaşlar ben inderemiyorum yardımcı olurmusunuz başka siteye atıyor
Kardeş eyvallah kral adamsın• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Rica ederim.Kardeş eyvallah kral adamsın
Oyun final verdi daha güncelleme almayacak son sürüm bu.En son nerede bitiyor ben oynadigimda babası ile buluşup gidiyorlardı şuan güncelleme geldimi
Rica ederim.teşekkürler
ben normalim oy ayabilirmiyim pekiŞuan beta da erken erişim de vip ve beta olanlar girebilir
Şu anda oynayabilirsiniz.ben normalim oy ayabilirmiyim peki
Mobil isen sınıftan çıkınca ekranın soluna basBayan palmeto ile konuşmam gerektiği söyleniyor ama odasını bulamıyorum sanırım gözümden kaçtı nerede acaba?
Evet açık dünya oyunu.Milfy city gibi açık dünya oyunu mu gezebiliyor muyuz?
Arkadaşlar nasıl indirip oynuyorsunuz biri yardımcı olsun deliricem indiriyorum sonra yüklenmedi hatası geliyvut
Hepsinde degil ama benimde bazı oyunlarda öyle diyor biri neden olduğunu ve nasıl düzeleceğini yazarsa çok güzel olurArkadaşlar nasıl indirip oynuyorsunuz biri yardımcı olsun deliricem indiriyorum sonra yüklenmedi hatası geliyor
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Hepsinde degil ama benimde bazı oyunlarda öyle diyor biri neden olduğunu ve nasıl düzeleceğini yazarsa çok güzel olur