İki kere aynı soruyu sormanıza gerek yok. Oyun en güncel sürümünde şu an.2. sezon 6. bölüm ne zaman geliyor şubat ayında geliyor yazıyor en sonda
Şu an ki sürüm 2.7.Sezon 2 7.bolum ne zaman gelir?
Türkçe sürümü güncel değil güncellenecek.Türkçe çevirisi bölüm 5 diyor Türkçe çeviri olan güncel mu yoksa daha güncellenecek mi?
Net bir tarih veremiyoruz. Elimizden geldiğince en kısa sürede güncelleyip yayınlamayı hedefliyoruz.No More Money 2.sezon 8.bölüm paylaşıldı tahminen ne zaman çevirisi gelir.
Net bir tarih yok. Bölümler kısa olduğu için birkaç sürümde bir çevirip paylaşıyoruz.No More Money 2.sezon 8.bölüm paylaşıldı tahminen ne zaman çevirisi gelir.
Yapımcı android sürümünü güncellerse ise eklenecektir.2. Sezon 8. Bölümün android sürümü yok mu çünkü en son ben 5. Bölümü oynadım
Oyunda galerinin kilidini açabileceğin bir hile veya mod bulunmuyor bildiğim kadarıyla.Galerinin kilitini nasıl açabilirim yardım edermisiniz
Net bir tarih veremiyoruz maalesef.3 sezon Bölüm 2 ne zaman cevrilir
3.sezon 1.bölüm yeni betadan çıktı büyük ihtimalle 3.sezon 3.bölüm çıkınca çevirisi gelebilir çünkü yapımcı hızlı güncelleme çıkarıyor ve kısa oluyor.3 sezon Bölüm 2 ne zaman cevrilir
Oyunun İngilizce konusuna bakıyorsunuz. Türkçe konusuna bakınız.Güncelleme geldi mi oyuna ilkbahar etkinliği ile gelecekti sanırım