MRainb0w
Yetkili
Oyun herkese açık. Erişime ihtiyacınız yok.Erişim sınırı yaşıyorum şu an ancak mağaza da herhangi bir vip işlemi görünmüyor bu oyun için?
Oyun herkese açık. Erişime ihtiyacınız yok.Erişim sınırı yaşıyorum şu an ancak mağaza da herhangi bir vip işlemi görünmüyor bu oyun için?
Oyunu ne zaman indirmiştiniz?
Tekrar indirip deneyebilirim size gelişmeyi bildireceğim. 10/03/22 tarihinde indirmişim.Oyunu ne zaman indirmiştiniz?
Tekrardan indirip deneyiniz hala bu sorunu yaşıyorsanız bile bildirin ve çözelim.Tekrar indirip deneyebilirim size gelişmeyi bildireceğim. 10/03/22 tarihinde indirmişim.
Paylaşılan tarih kısmına bakarak en son ne zaman güncellediğini görebilirsiniz. Az çok ne zaman oynadığınızı tahmin edebilirsiniz.sonunun nerde bittiğini hatırlatacak varm ı güncellenip güncellenmediğini meraek ettim
Tercihe bağlı olarak var.ntr var mı
Oyunun konuları kısmına bakarak oyunda hangi içeriklerin bulunduğunu görebilirsiniz.ntr var mı
İngilizce sürümü güncellendi ama türkçesi daha güncellenmedi.Güncelleme gelmeyecek mi bu oyuna? Yapımcı yayınlamıştı sanki geçmişte.
Yapım aşamasında mı bari?İngilizce sürümü güncellendi ama türkçesi daha güncellenmedi.
Çeviriler hakkında bir bilgi veremiyoruz ama güncellenen her oyunun en kısa sürede çevirilip yayınlanmaya çalışıldığını bilin.Yapım aşamasında mı bari?
Çeviri hakkında ve çeviri sürelerine dair bilgi paylaşmıyoruz. Elimizden geldiğince en kısa sürede Türkçeye güncelleyip yayınlamayı hedefliyoruz.Yapım aşamasında mı bari?
Çevirisi yapılıyor ama ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgi veremiyoruz.Yeni güncellemeleri geldi oyunun, çevirisi yapılacak mı?