yasinwashere
Kayıtlı Üye
Savior da ana karakter polis, başkasını bilmiyorum.Başka bir türk oyunu vardı ana karakter polisti,onu biliyor musun
Savior da ana karakter polis, başkasını bilmiyorum.Başka bir türk oyunu vardı ana karakter polisti,onu biliyor musun
Tamamen katılıyorum konuyu geçtim animasyonlar da bence çok kötü ve yapımcının karakterlere nasıl poz vereceği hakkında çok çalışması lazımKonusu o kadar saçma ki, gülüyorsunuz artık belli bir zaman sonra. Yok kalemi düşürdün kızın donuna baktın seni dekana söyleyeceğim ama beni becerirsen vazgeçerim falan filan
Renderları ve animasyonları fena değil ama daha fazla animasyon olabilirmiş, animayon yaparken duruş ve pozisyonlardan kar elde etmek için görmek istediğinizi göstermiyor, yada belli başlı yerlerde göstermiyor.
Belli başlı kaliteli oyunları oynadıktan sonra bu tarz oyunlar sarmıyor, üzerinde çalışılmış emek var sözüm ona değil ama çok daha iyisi yapılabilirken neden bu kadar basite kaçmışlar onu anlamadım. Her neyse ben konuyu ve animasyonları beğenmedim, zevk renk meselesi yani. Oynayan arkadaşlara iyi oyunlar.
Aga oyundan atma sorunu var ne yapabilirim
Anlayamadım
Kullanıcı adı şifre girdikten sonra crash veriyor
Yapımcı oyun yapmayı bıraktığı için düzeltileceğini pek sanmıyorum.Oyuna giremiyorum atıyor beni direkt
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Daha önce bir sorun yoktu fakat şimdi hesabımı yazınca oyundan atıyor sadece bendemi böyle ???
Android üzerinden oynuyorsanız aşağıdaki adımları deneyiniz.Daha önce bir sorun yoktu fakat şimdi hesabımı yazınca oyundan atıyor sadece bendemi böyle ???
Maalesef yine aynı şekilde atıyorAndroid üzerinden oynuyorsanız aşağıdaki adımları deneyiniz.
• Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Sorun cihazınızdan kaynaklanıyor o zaman bizim yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor maalesef.Maalesef yine aynı şekilde atıyor
Bundan birkaç ay önce aynı oyunu yüklemiştim o zaman açıldı ve oynamıştım ?Sorun cihazınızdan kaynaklanıyor o zaman bizim yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor maalesef.