Mystwood Manor - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Unity Mystwood Manor

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.1.0 Hotfix
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,337
Puan
0
Kredi
0$
Mystwood Manor.jpg

GENEL BAKIŞ

Mystwood Manor'da, bazı "beklenmedik" olaylar nedeniyle kendini çok eski ve gizemli bir otelden sorumlu bulan genç bir yetişkin olarak oynuyorsunuz. Personelinizi işe alacak, eğitecek ve yönetecek, yeni tesisler inşa edecek ve müşterilerinizin taleplerini karşılamak için otelinizi geliştireceksiniz. Ekibinizdeki her kız kendi benzersiz kişiliğine ve geçmişine sahip olacak. Hikayelerinin her birinde ilerledikçe onlar hakkında daha fazla şey öğrenecek ve onları içten ve dıştan tanıyacaksınız... Otel işinizi yürütürken ve büyütürken Mystwood'un gizemlerini çözebilecek misiniz? Karanlık sırlar, şoke edici entrikalar ve hepsinden önemlisi, bol bol ateşli, ateşli seks ile dolu yeni bir maceraya hazır olun..
!

Paylaşılan Tarih: 14.10.2022
Destek Olmak İçin: Faerin
Sürüm: 1.1.0 Hotfix
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.58 GB

Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Animated, Point & click, Romance, Sci-fi, Big tits, Big ass, Handjob, MILF, Mystery, Romance, Management, Masturbation, Oral sex, Paranormal
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Mystwood Manor oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEDIAFIRE


GÖRSELLER


adultoyunçeviri.jpg
 
Son düzenleme:
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Adult oyunlara ilk olarak Faerin Games'in Man of the House oyunu ile başlamıştım. Oyun beni o kadar büyülemişti ve içine çekmişti ki oynarken büyük bir keyif almıştım. Yapımcımızın ikinci oyunu olan Mystwood Manor'dan da aynı şeyleri bekledim ancak beklentiyi yüksek tuttuğum için Man of the House'dan aldığım keyfi bu oyundan alamadım. Oyunumuzun idare eder bir hikayesi var, en azından bu sefer basit bit ev hikayesi tercih edilmemişti. Oyun gene klasik görev sistemi ile ilerliyor, görevleri yap ve sahneleri aç. Oyunun oynanışı gerçekten çok zor ve belli şeylere ulaşmak inanılmaz derecede zaman alıyor, hilesiz bir şekilde oyunu oynamaya çalışırsanız ciddi anlamda bayabilirsiniz, bundan dolayı ayarlar kısmından hileyi açmanız sizlere çok daha iyi bir oyun zevki sunacak. Normalde oyunlarda hilenin oyun zevkini yok ettiğini biliyorum ancak oyuna girdiğiniz zaman oyunun oynanışının ne kadar zor olduğunu görecek ve bana hak vereceksiniz.


Oyunda kasabanın birinde bir otel işletiyorsunuz ve bu kasabanın özellikle de sizin oteliniz etrafında gizemli olaylar oluyor. Oteli işletirken belli karakterleri işe alıyorsunuz ve bu karakterlere ait olan sahneleri belli görevleri yaparak açıyorsunuz, aynı zamanda bu sahneleri sadece işçileriniz ile değil belli müşterileriniz ile de yaşayabiliyorsunuz. Oyunda her şeyi çok dikkatli bir şekilde okuyun, belli müşteriler hikayenin ilerlemesinde kilit rol oynuyor. Hikayede ilerlemek için müşteri seviyelerini de yükseltmelisiniz, aynı zamanda oyun boyunca oteliniz seviye aldıkça otel yönetiminde işinizi kolaylaştıracak kartlar elde edeceksiniz. Gözden kaçırmamanız gereken hususların en başında müşteri geliyor, oyunda bir süre sonra belli müşterilerin hikayelerini dinleyerek oyuna devam edebiliyorsunuz.


Faerin Games bu oyununda parçacık efektlerini ve görselliği güzel bir şekilde geliştirmiş ancak oyunun 2019 yılından beri geliştirildiğini düşünürsek bu pek de yeterli olmamış. Açıkçası ben Man of the House'dan bu yana Faerin Games'den çok çok daha iyi işler bekliyordum. Oyundaki bütün karakterler gerçekten çok güzel olmuş ve inanın hepsi özene bezene modellenmiş, hareketli animasyonları gerçekten çok güzel ancak bu sahneleri açmak gerçekten ölüm, aynı zamanda tecrübelenmiş bir yapımcıdan daha iyi animasyonlar bekliyordum. Hareketli animasyon sahneleri güzel ancak robotumsu bir yapısı var, en azından Man of the House'dan bu yana Faerin Games'in bunu çözeceğini düşünüyordum ancak bu konuda pek de başarılı olamamış. Genel anlamda animasyonlar güzel ancak çoğu biraz donuk kalmış, aynı zamanda oyundaki güzel sahneleri açmak için oyunun başlarını ve ortasını çok sabırlı oynamalısınız.

Çeşit çeşit görev yaparak ve oyunu çok dikkatli bir şekilde oynayarak birçok sahne açıyoruz ancak oyunun bütün güzel sahneleri sona saklanmış ve bunların sayısı gerçekten çok az. Daha önce Man of the House oynamışsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Man of the House'da da birçok görev yapıyorduk ancak sahneler çok bol ve doyurucuydu, bu oyunda ise ''güzel sahneler'' ciddi anlamda yetersiz kalmış. Şahsi olarak Faerin Games'in Unity oyun motorunu bırakması gerektiğini düşünüyorum, çok güzel karakterler yapıyor ancak Unity oyun motoru ile bunları heba ediyor, umuyorum ki bir sonraki projesinde görevsiz bir oyun sistemini tercih eder ya da görev kısmını biraz basitleştirir. Bu tip oyunları görev bilinci ile oynuyoruz, ister istemez sahnelerin bol olmasını bekliyordum.


Oyun genel anlamda güzel, bana göre birçok eksiği var ancak oyuna kötü demem mümkün değil. Yapımcımız ilk oyunundan bu yana kendisini bayağı geliştirmiş, ilerleyen oyunlarında daha iyi işler başaracağından şüphem yok. Güzel müzikleri, güzel karakterleri, zor bir görev sistemi olan bir oyun olmuş. Oynarken keyif alıyorsunuz ancak belli şeyler için biraz burukluk yaşıyorsunuz. Bunu nasıl desem, oyun sizlere güzel vakit geçirtiyor ama size sanki hep bir şey eksikmiş gibi geliyor, hani iyi bir yemek yersiniz de sosu ya da tuzu eksik olur ya, işte aynı onun gibi hissediyorsunuz. Oyunda o kadar güzel karakterler var ki bütün sahneleri açsanız bile bu sahneler sizin için yeterli olmayacak, sahneler çok çok daha bol olabilirmiş, özellikle bu kadar güzel karakterleri görünce insan ayrı bir şekilde üzülüyor.


Evet, yorumumu çok uzun tuttum ancak Man of the House'daki ambiyans ve etki bu oyuna taşınamamış. Orada görev yapsak bile bir sonraki sahnenin ne olacağını merak ediyorduk ve bu merak hissi oyuna ayrı bir hava katıyordu. Bu oyunda ise daha çok görev bilinci ile oynuyorsunuz, aynı zamanda oyundaki açık dünya da çok detaylı ve gezilebilir değil. Otelimizin önüne birkaç mekan koyulmuş ancak işlevleri ve gezilebilirlikleri gerçekten çok azdı. Oyunun dil seviyesi ise çok zorlayıcı değil, zaten belli şeyleri anlamanız hikayeyi çözmenize yetiyor ve hikaye de çok detaylı değil.



Genel anlamda güzel vakit geçirebileceğiniz, hikaye konusunda ortalama, animasyon konusunda güzel bir oyun olmuş. Belli şeyler şahsi düşüncem olarak eksik ancak bu oyunu genel anlamda kötü yapmıyor. Oyunun 3 tane sonu var içlerinden sadece 1 tanesi beni tatmin etti. Oyunu hiç başından kalkmadan oynarsanız yaklaşık 1 günde bitirirsiniz. Umuyorum ki Faerin Games bir sonraki oyununda bu dediğin eksikleri tamamlar ve bizlere daha iyi oyunlar sunar...


Oyunun zor olması hasebiyle buraya iki tane rehber bırakıyorum, rehber İngilizce ancak işinize yarayabilir.
 
S

seycey

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Mar 2022
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
türkçe çevirisi olacak mı. bu oyunun
 
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Workupload patlamış kontrol eder misiniz ? Tşler.
 
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Merhaba oyun menüsü kilitli cıkıyor save ve load yapılamıyor. bilginize.
1671152460752.png
 
Üst Alt