güzel, oynanır. Ama oyundaki seçimler çok bariz. Sürekli bi seçenek belli ediyor ''doğru seçim benim'' diye. Yani şaheser sayılmaz ama oldukça güzel bi' oyunGüzel bi' oyuna benziyor. Denedikten sonra görüşlerimi yazacağım
Yapımcısı bıraktı maalesef, başka birisi devam ettirecek diyorlarDevamı gelse olmaz mı
Hayır maalesef yapımcı bıraktı.Devamı gelecek mi
Hata mı alıyorsun?İndiremiyorum nedeni ne acaba
hallettimHata mı alıyorsun?
İlk oynadığım oyunEkli dosyayı görüntüle 1253
GENEL BAKIŞ
30'lu yaşlarının sonunda yeni bir daireye taşınan bir adamı oynuyorsun. Yeni komşularının çoğu güzel, özellikle de yandaki sevimli kadın. Onun hakkında pek bir şey bilmiyorsun, bildiğin yanında 18 yaşında bir kızın yaşadığını... Oyunun başında genç kız ile tanışıyorsun ve yeterince centilmen olursan - bu kız ev sahibesinin ... Kalbine... giden yolun anahtarı olabilir! Ya da belki de daha büyük bir ikramiye yakalarsın?
Paylaşılan Tarih: 17.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.12
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.78 GB
Oyun Boyutu APK: 498 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male Protagonist, Voyeurism, Seduction, MILF
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra My Sweet Neighbors oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1254 Ekli dosyayı görüntüle 1255 Ekli dosyayı görüntüle 1256 Ekli dosyayı görüntüle 1257 Ekli dosyayı görüntüle 1258
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Beyler nolur yardım edin baştaki giriş yap tuşuna basıyorum basıyorum olmuyor çıldırıcam her şey doğru ama girmiyor android deyim
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.