My Pleasure - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy My Pleasure

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.33 Elite
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,347
Puan
0
Kredi
0$
My Pleasure.jpg

GENEL BAKIŞ

Oyunun genç kahramanı, kendi hataları nedeniyle babasıyla tartıştıktan sonra evinin dışında biraz zaman geçirmek zorunda kalır. Dün arkadaşlarıyla eğlence ve partilerle dolu lüks bir hayat sürdü. Ancak, artık başka birinin çatısı altında yaşamalı ve eve dönene kadar can sıkıntısından nasıl ölmeyeceğini bulması gerekir. Coşkulu hayatına geri dönmek için bir plan yapabilir mi?

Paylaşılan Tarih: 28.06.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.33 Elite
Platformlar: Windows, Mac
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.37 GB
Oyun Boyutu MAC: 4.12 GB
Türkçe çevirisine ulaşmak için: TIKLAYIN


Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Animated, Milf, Romance, Voyeurism, BDSM, Cheating, Lesbian, group sex,
Oyunu nasıl açarım ?

- RAR'dan çıkarttıktan sonra My Pleasure oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA


GÖRSELLER


503808_U71vI8m.jpg 503814_DsfOHTX.jpg 503815_t7Opyom.jpg 503816_hNRLCpr.jpg
 
Son düzenleme:
Moren

Moren

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ağu 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Kesinlikle Türkçe gelmeli renderlar vs. mükemmel
 
T

trbadtr

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Ağu 2020
Mesajlar
3
Tepki puanı
1
Puan
0
Kredi
0$
evet en azından yapay zeka çeviribari gelmeli .
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
373
Tepki puanı
574
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Tasty Pics Studio adlı yapımcımızın ilk oyunu. Oyunumuz 2019 yılından beri geliştiriliyor ve bitmesi 2024 yılını buldu. Uzun soluklu bir yapım olmuş. İlk başlarda oyunumuzun hikâyesi çok oturaklı ve yavaş bir şekilde ilerliyor; karakterleri tanıyoruz, çeşitli ailevi problemlerimiz var. Bir yandan ailevi problemlerimizi çözmeye çalışıyoruz, bir yandan da yeni yeni kişiler tanıyoruz. Özellikle oyunun ilk çeyreğinde yaptığımız seçimlerin etkisi oluyor, aynı zamanda yaptığımız seçimlerle karakterlerden şehvet, aşk, dominantlık, ,itaatkarlık gibi puanlar alıyoruz.

Her şey hoş bir şekilde ilerlerken oyunun ortaları inanılmaz derecede bir boşluk hissi yaşatıyor, 1 cümle konuşuyoruz ve abartısız bir şekilde saniye başı sevişmeye başlıyoruz. Daha iki diyalog kuramadan pek çok seks sahnesi görüyoruz. Hikâye ilerlememeye başlıyor, hikâyeye âdeta pranga vuruluyor. Bir anda bütün kadın karakterlerin kahramanı biz oluyoruz. Hani bir süre sonra ''Sevişme sahnesi olmasın artık, lütfen hikâye ilerlesin.'' deyip, bazı sahneleri geçmek zorunda kaldım. Sanırım yapımcıya bir anda göklerden bir emir gelmiş, sahneleri başmış da basmış. Yapımcının bu yaptığı hikâyenin ciddiyetini ve gerçekçiliğini ciddi anlamda bozmuş, oyunun hikâyesi orta kısımlarda ütopik bir hâl almaya başlıyor.

Özellikle oyunun başında karakterler arası bir kıskançlık unsuru olduğunu bariz bir şekilde görüyorsunuz, bazı sahnelerde yakalanmamaya çalışıyorsunuz. Oyun ilerledikçe bu unsur da ortadan kalkıyor, yaptığımız seçimlerin pek bir önemi kalmıyor, zira bütün karakterler çoklu ilişkilere çok kolay razı gelmeye başlıyor. Karakterlerin bazıları çoklu ilişkiye zaten dünden razı ama bunun işlenişi daha iyi olmalıydı. Yani aslında oyunun orta kısmında daha oturaklı giden, size seçimlerinizin bir bedeli olduğunu hissettiren hikâye, oyunun ortasında bildiğin '' abi boş ver ya, sen harem takıl'' kafasına evriliyor. Siz de ister istemez ''O zaman oyunun başındaki seçimler ve puanlar için neden bu kadar takla attım?'' diyorsunuz.

Yapımcı hikâyedeki çoğu boşluğu dolduramıyor, çünkü bir süre sonra her şeyin çok hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Bu da ister istemez hikâyeyi yaralıyor. Bu sebeplerden ötürü oyunun başındaki seçimlerinize dikkat edin, daha sonraları ise harem kafasında takılmanız sahneleri kaçırmamanız açısından iyi olacaktır.

Oyunda tek laf edemeyeceğim şey karakterlerdir. Gerçekten neredeyse bütün karakterleri başarılı ve güzel buldum. Hepsi özenilerek modellenmiş. Tabii bazılarının vücut hatları gerçekten abartı olmuş ancak oyun genel olarak karakter görselliği anlamında başarılıydı. Oyundaki animasyonlarsa geliştirme sürecine bağlı olarak gelişmiş, oyunun başlarında ve ortalarında gördüğünüz - özellikle penetrasyon sahneleri - animasyonlar daha yavan ve yavaşken, özellikle oyunun son çeyreğindeki animasyonlar daha başarılıydı. Animasyonlar haricinde oyunun görsel sahneleri gerçekten çok güzel, oyunun başından sonuna kadar güzel bir görsellik görüyorsunuz.

Keşke karakterlerin içi biraz daha doldurulmuş olsaydı. Oyun bana bir türlü hikâye içinde gerçekten yaşadığımı hissettiremedi. Özellikle oyunun sonları da beni pek tatmin etmedi, bu kadar uzun soluklu oynadığımız bir oyunda daha özenilmiş ve uzun sonlar beklerdim. Yapımcı herkese istediğini verebilmek adına bazı karakterlere tekli sonlar ve bir adet de harem sonu yapmış. En nihayetinde oyunumuzun ortalama bir yapım olduğunu söylemek istiyorum, hikâye oyunun başlarındaki gibi daha oturaklı olmuş olsa ortalama üstü bir oyun olabilirmiş. Oyunumuzun bir hayli uzun olduğunu söylemek istiyorum, tahmini olarak 9-12 saatlik bir oynanışı var, aynı zamanda oyunun arka planında müzik de bulunuyor. Oyun sizi görsel sahne anlamında fazlasıyla doyuruyor, oyundan biraz fazla ciddi hikâye beklentiniz varsa bu beklentiyi biraz kısıp oynarsanız daha iyi olur. Elimizde ortalama bir yapım var, bazı oyuncular belli unsurları sevmeyecektir ancak görsel sahnelerin bir hayli fazla olması da belli oyuncuları tatmin edecektir.

Oyunumuz final vereli 1.5 hafta kadar oldu, umarım konu en kısa sürede güncelleme alır :)
 
Üst Alt