H
hardery
Kayıtlı Üye
şimdi rarla indirmeyi deniyorum teşekkür ederimBundan dolayi hata vermiş olabilir rardan indirin ve oyunu rardan çıkartın
Son Konular
şimdi rarla indirmeyi deniyorum teşekkür ederimBundan dolayi hata vermiş olabilir rardan indirin ve oyunu rardan çıkartın
Oyunun hikayesi '0.39' sürümüyle sona erdi ve final olarak çevirip yayınladık. Bunun üzerine gelen'1.0' güncellemesi oyunun içeriğine herhangi bir ekleme yapmıyor, yalnızca eski görselleri yenileme üzerine. Etiketini final olarak değiştirdiğimiz oyunlara ek bir oyun içeriği gelmediği sürece yeni güncelleme getirmiyoruz.Yeni sürüm ne zaman gelir
Anladım cevabınız için teşekkür ederim bu oyunu yapan yapımcının locked in temptation adlı oyunu var o da final yapmış bir oyun peki o oyun gelebilir miOyunun hikayesi '0.39' sürümüyle sona erdi ve final olarak çevirip yayınladık. Bunun üzerine genel '1.0' güncellemesi oyunun içeriğine herhangi bir ekleme yapmıyor, yalnızca eski görselleri yenileme üzerine. Etiketini final olarak değiştirdiğimiz oyunlara ek bir oyun içeriği gelmediği sürece yeni güncelleme getirmiyoruz.
Gelecek oyunlar hakkında net konuşamam ancak hiçbir öneriyi göz ardı etmiyoruz, aşağıya bıraktığım konuya hangi oyunun siteye Türkçe şekilde eklenmesini istiyorsanız yazabilirsiniz. Çevirisini yaptığımız oyunlara ait mesajlarını silerek konuyu sürekli olarak güncel tutuyoruz, hiçbir öneri görmezden gelinmemiş oluyor bu sayede.Anladım cevabınız için teşekkür ederim bu oyunu yapan yapımcının locked in temptation adlı oyunu var o da final yapmış bir oyun peki o oyun gelebilir mi
adultoyunceviri.com