My Fallen Angels - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android My Fallen Angels

Güncel Sürüm Bilgisi
Final
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,192
Çözümler
2
Tepki puanı
2,879
Konum
Rüzgarın savurduğu yaprak parçasında...
Puan
0
Kredi
0$
AdultOyunCeviri51.jpg
GENEL BAKIŞ

Bir zombi kıyametinin ortasında Melekler adlı bir arama ve kurtarma ekibine liderlik edin. Kızlarınızla ilişkiler kurun ve onların sevgilisi olmak için güvenlerini artırmaya veya onların efendisi olmak için boyun eğmelerini sağlamaya karar verin. My Fallen Angels, oyuncu kontrollü bir baştan çıkarma/seks sistemi ve 3D işlenmiş sahneler içeren bir yönetim sanal alanıdır.

Paylaşılan Tarih: 13.05.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Final
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 831.2 MB
Oyun Boyutu MAC: 796.9 MB
Oyun Boyutu APK: 808.9 MB

Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Harem, BDSM, Cheating, Corruption, Creampie, Exhibitionism, Graphic violence, Handjob, Male domination, Management, Masturbation, Oral sex, Sandbox, Titfuck, Interracial, Trainer
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra My Fallen Angels oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - WORKUPLOAD

MAC

MEGA - WORKUPLOAD


ANDROİD

MEGA - WORKUPLOAD


GÖRSELLER

AdultOyunCeviri50.jpg AdultOyunCeviri53.jpg AdultOyunCeviri52.jpg

 
Son düzenleme:
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Elma görevini yaparsanız Armıtu yiyomiyorsunuz. Armuta gidersiniz Elmayı ve İng. ayrıntıları çözmeniz lazım Boş zamanda belki diyim.
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
373
Tepki puanı
573
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Bad Angel Games adlı yapımcımızın ilk oyunu. Özellikle oyundaki görev sistemi gereksiz zorlayıcı ve oyunu normal seviyede oynarsanız oyun inanılmaz derecede katlanılmaz oluyor. Yapımcı özellikle oyundaki ara yüzü ve görev sistemini ne yazık ki iyi kotaramamış. Oyunun görevleri gereksiz derecede zor ve kadınlarla ilişki kurmak da inanılmaz derecede zor. Klasik bir hayatta kalma oyununu oynuyoruz, çoğu insan bir deney sonucu yaratığa dönüşüyor ve bizler de bu ortamda hem hayatta kalıyoruz hem de kolonimize yeni karakterler buluyoruz. Bulduğumuz karakterleri iyileştiriyor ve ardından onlarla bir ilişki kurmaya çalışıyoruz. Oyundaki ana amacımız ise eşimiz olan Tori'yi kurtarmak. Bütün kadınlar ile bir ilişki kurmanız mümkün, zaten oyun harem tarzında ilerliyor. İsteyip de elde edemediğiniz herhangi bir karakter yok. Oyundaki belli sahneleri siz açıyorsunuz ancak genel anlamda sahneler kadınlardan aldığınız puanlara göre rastgele bir şekilde açılıyor. Benim sizlere tavsiyem oyundan keyif almak istiyorsanız oyunu kolay moda almanız ve çanta sembolüne tıklayıp kaynaklarınıza ekleme yapmanız, oyunda kaynak hilesi yapmak mümkün ancak her şeyi hile ile elde edemiyorsunuz. Oyunun hikâyesinin ortalama bir düzeyde olduğunu söylemek mümkün; sizleri üzmez ancak çok da bir beklenti içine girmeyin.

Oyun her ne kadar Renpy gibi gözükse de inanılmaz derecede içinde Unity görev sistemini barındırıyor. Günlük olarak keşif yapıyor, görevleri tamamlıyor, craft yapıyor ve çeşitli kadın karakterleri bulup onlarla bir ilişki yaşamaya çalışıyoruz. Oyunumuzun gezilebilir ve keşfedilebilir bir haritası var: çeşitli karakterleri gönderip yemek, metal, odun, ilaç gibi şeyleri buluyoruz. Bir yandan craft yaparken bir yandan bulduğumuz kadınlarla ilişkimizi ilerletiyoruz. Aynı zamanda bu kadınları belli yönlerde eğitmeye çalışıyoruz: tarım, dövüş gibi. Kadınlara ait mutluluk, güven, seduce, ( baştan çıkarma) uyarılma gibi puanlar var. Koloniye kattığınız her karakter ile bir ilişki kuruyorsunuz: her gün onlara selam veriyorsunuz, hediye veriyorsunuz ve bu şekilde puan alıp sahneleri açıyorsunuz.

Oyundaki koloni ve hayatta kalma ambiyansı sizlere orta seviyede yansıtılıyor. Yani hayatta kalmaya çalıştığınızı pek hissedemiyorsunuz, oyun o konuda biraz yavan kalıyor. Hayatta kalma unsuru bir nevi oyunun çevresini yansıtmak için kullanılmış. Oyunda birbirine benzer yaratıklar bulunmakta ve bunları öldürmek bir süre sonra tekrara biniyor. Yaratıklar hariç belli gruplar ile de çatışma haline giriyorsunuz. Daha sonları ise bu gruplar sizlere katılıyor. Oyunu okuya okuya oynamalısınız, özellikle barındığınız yere sırasıyla ne inşa ettiğiniz önemi var. Bu yaptıklarınıza göre oyun kendini tekrar etmeye başlıyor. Bundan dolayı oyunu oynarken sağ üst kısımda olan ampul işaretine dikkat edin.

Oyundaki karakterlerin hepsini gerçekten çok beğendim. Hepsi çok detaylı bir şekilde modellenmiş; dövmelerinden tutun da kıyafetlerine kadar. Karakterlerin hikâyesi çok detaylı bir şekilde işlenmiyor, zaten oyuna hali hazırda belli karakterler ile başlıyorsunuz. Bazı karakterlere ufak tefek hikâyeler yazılmış ancak bunlar pek de yeterli değildi. Onun haricinde oyunda herhangi bir hareketli animasyon bulunmuyor, bütün görsellik tamamıyla resimler ile sağlanmıştı. En azından yapımcı oyuna birkaç tane de hareketli animasyon eklemiş olsa oyun görsellik anlamında daha güzel olabilirdi. Aynı zamanda (oynama hızınıza göre değişir) oyunda bulunan sahnelerin de çok bol olduğunu söylemem gerekli. Her karakter ile birçok sahne görmeniz mümkün, sahneler dışında yerleşkenizde gerçekleşen rastgele sahneler de olabiliyor. Kontrol ettiğimiz karakterin görevlerini dikkatli okuyun, yerleşkeye belli şeyler inşa etmeye başladıkça karakterler ile birkaç sahne daha açabiliyorsunuz.

Oyunun arka planında herhangi bir müzik bulunmuyor. Sessiz bir şekilde oyunu oynuyorsunuz ve bu çok can sıkıcı. Oyunumuzun derin bir hikâyesi yok bundan dolayı yazılan her şeyi anlamanıza gerek yok, sadece belli şeyleri çevirmeniz gerekebilir, İngilizce kısmının çok zor olduğunu düşünmüyorum. Zaten oyunda çok fazla metin bulunmuyor. Oyundaki sahneleri açtıktan sonra oyuna özel bir son göremiyorsunuz, Tori'yi kurtarmadan önce kadınlar ile olan ilişkilerinizi olabildiğince ilerletin. Oyunun sonunda yapımcı bütün karakterlere ait kısa kısa sonlar hazırlamış. Küçük küçük kartçıklara tıklayıp bütün karakterlerin sonunu görebiliyorsunuz.

Evet, çok uzun yazdım ben de farkındayım :D Oyunu oynamak isteyenler için de belli şeyleri açıklamaya çalıştım. Açıkçası oyunu çözerken çok zorlandığımı söylemem lazım, oyunu kolay moda almalısınız; bunu sakın unutmayın. Benim için keyifli bir oyun deneyimi oldu. Yapımcı ilk oyunu olması hasebiyle belli şeyleri tam rayına oturtamamış. Karakterleri güzel, hikâyesi ortalama, görev sistemi değişik bir oyun oynadım. Bu oyunun yaklaşık 1 gününüzü alacağını düşünüyorum. Oynama hızınıza göre 7-8 saat içinde bitirmeniz de mümkün. Buraya bir tane de müzik bırakıyorum, sesini çok kısarak oyunu oynarken dinleyebilirsiniz. Bana çok yardımı oldu :D
 
Üst Alt