My Bimbo Dream Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe My Bimbo Dream Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
2.0.5
M

mertcannxx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
merhaba android ve pc sürümü fark var mı acaba yoksa aynı mı

L

leonitas76

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun hiç güzel değil çogu dili İngilizce ve hikayesi hiç güzel değil sarmadı beni

P

phosentus

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Apo Türkçe
Aralık Türkçe Oyun Etkinliği Kartı
Bad Memories Türkçe
Kredi
0₺
Bu oyunu oynamak için etkinlik kartı aldim ama kyuna girdikten 5 dk sonra falan ayni yerde oyundan atıyor. ADMIN yardimci olur musun

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Bu oyunu oynamak için etkinlik kartı aldim ama kyuna girdikten 5 dk sonra falan ayni yerde oyundan atıyor. ADMIN yardimci olur musun
Android platformundan oynuyorsan düzeltilmiş olmalı, oyunu tekrar indirmen gerek. Windows da bugün içerisinde düzeltilecek bir aksilik olmazsa.

P

phosentus

My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Apo Türkçe
Bad Memories Türkçe
Kredi
0₺
Android platformundan oynuyorsan düzeltilmiş olmalı, oyunu tekrar indirmen gerek. Windows da bugün içerisinde düzeltilecek bir aksilik olmazsa.
Evet Android. Fakat ilk Cloud dan indirdim ilk 5 dk sonra ayni yerde oyundan atiyordu sildim bu sferde sizin vermis oldugunuz baglanti üzerinden 'Pixel..' den indirdim oyun duzeldi dedim ama bu seferde yarim saat sonda falan hep ayni yerde oyundan atmaya başladi. Tekrar silip yükleyeyim mi yinedr ?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Evet Android. Fakat ilk Cloud dan indirdim ilk 5 dk sonra ayni yerde oyundan atiyordu sildim bu sferde sizin vermis oldugunuz baglanti üzerinden 'Pixel..' den indirdim oyun duzeldi dedim ama bu seferde yarim saat sonda falan hep ayni yerde oyundan atmaya başladi. Tekrar silip yükleyeyim mi yinedr ?
Kayıt dosyanızı bana özelden yollayabilir misiniz?

P

poseidon75

Güncelleme Abonesi
The Synthetic Türkçe Beta
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
The Copycat Türkçe
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
merhaba güncelleme abonesiyim ama windows için my bimbo dream 2. sezon oyununa giremiyorum.yardımcı olabilirmisiniz?

boko

boko

Pale Carnations Türkçe Beta
My Brother's Wife Türkçe
Kredi
70₺
Şu sahneden sonra oyundan atıyor düzeltir misiniz1000027729.jpg

O

onurbaharr