Son Konular
Android platformundan oynuyorsan düzeltilmiş olmalı, oyunu tekrar indirmen gerek. Windows da bugün içerisinde düzeltilecek bir aksilik olmazsa.Bu oyunu oynamak için etkinlik kartı aldim ama kyuna girdikten 5 dk sonra falan ayni yerde oyundan atıyor. ADMIN yardimci olur musun
Evet Android. Fakat ilk Cloud dan indirdim ilk 5 dk sonra ayni yerde oyundan atiyordu sildim bu sferde sizin vermis oldugunuz baglanti üzerinden 'Pixel..' den indirdim oyun duzeldi dedim ama bu seferde yarim saat sonda falan hep ayni yerde oyundan atmaya başladi. Tekrar silip yükleyeyim mi yinedr ?Android platformundan oynuyorsan düzeltilmiş olmalı, oyunu tekrar indirmen gerek. Windows da bugün içerisinde düzeltilecek bir aksilik olmazsa.
Kayıt dosyanızı bana özelden yollayabilir misiniz?Evet Android. Fakat ilk Cloud dan indirdim ilk 5 dk sonra ayni yerde oyundan atiyordu sildim bu sferde sizin vermis oldugunuz baglanti üzerinden 'Pixel..' den indirdim oyun duzeldi dedim ama bu seferde yarim saat sonda falan hep ayni yerde oyundan atmaya başladi. Tekrar silip yükleyeyim mi yinedr ?
Phoenix tam olarak benide burada oyundan atiyorŞu sahneden sonra oyundan atıyor düzeltir misinizEkli dosyayı görüntüle 17820
Hatayı şimdi görebildik en yakın zamanda düzeltilecektir.Phoenix tam olarak benide burada oyundan atiyor