Murders & Mistresses Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Murders & Mistresses Türkçe

Güncel Sürüm Bilgisi
1.0.0.0 Patreon
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
muderstrrtre.jpg​

❖ GENEL BAKIŞ

M&M, mantık değil, muhakeme üzerine kurulu bir oyundur. Demoda, suçlu bir geçmişi olan ve itibarını yitirmiş bir polis danışmanı rolünü üstleniyorsunuz; hem iş yerinde hem de evde karşılaştığınız ayartmalar, manipülasyonlar ve kendi karanlık içgüdülerinizle başa çıkarken, acımasız bir çifte cinayeti araştırıyorsunuz.

❖ OYUN BİLGİLERİ

• Güncellenen Tarih: 27.09.2026
  • Destek Olmak İçin: Patreon
  • Sürüm: 1.0.0.0
  • Platformlar: Windows, Android
  • Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
  • Oyun Boyutu PC: 12.13 GB
  • Oyun Boyutu APK: 885 MB
  • Tahmini Oynanış Süresi: +5 Saat
  • Yapımcının Diğer Oyunu: College Kings
  • Oyun incelemesi için tıklayın
❖ İÇERİK VE KURULUM

3dcg, Animated, Male protagonist, Sandbox, Groping, Teasing, Vaginal sex, Creampie, Big ass, Big tits, Adventure, Sex toys, Harem, Interracial, Oral sex, Milf

Nasıl Kurulur / Açılır?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Murders & Mistresses oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

❖ İNDİRME BAĞLANTILARI
​

WINDOWS
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
-
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.

ANDROID
-

​

❖ GÖRSELLER

bp_kaylah_ringmaster_mo.jpg bp9_morgan_bree_chug.jpg m01s11a_1.jpg m01s12_2b.jpgm01s13_7d.jpg ss_3cbd67d74bc9f4750077486545dadd1bc53f9237.1920x1080.jpg ss_80d914c016ae354fa8df19114f167ef4cfbb5a9b.1920x1080.jpg ss_ef2dcfd808cd40d6ae367fcf368cbbbaaf330341.1920x1080.jpg
​

Son düzenleme:
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5₺
Undergrad Steve2'in ikinci oyunu, oyunumuz oldukça fazla bir şekilde The Mentalist dizisinden esinlenmiş, tabii bu esinlenmeyi yaparken de iyi bir iş çıkardığını söylemek istiyorum, sadece 6-7 ayda böyle bir oyun yapabilmek gerçekten muazzam bir iş, yapımcıyı ve ekibini gerçekten tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel bir uyarlama olmuş, özellikle cinayet sahneleri, oluşturulan ortamlar ve cinayetleri bulmamız için oluşturan mekanik gerçekten çok güzel olmuş.

Seçimlerimiz ve cinayet sırasında bulduklarımız da direkt olarak hikâyeye etki ediyor. Ayrıca oyunda isterseniz açık ilişki yaşayabiliyorsunuz, bu sadece sizin için geçerli olabiliyor ya da eşiniz de buna dahil oluyor, eğer isterseniz de eşinize sadık bir şekilde hikâyeyi ilerletiyorsunuz. Tabii bunu oyunun başlarında seçmeniz gerekiyor, buna bağlı olarak ilerleyen bölümlerde göreceğiniz sahneler değişkenlik gösterebiliyor. Açıkçası oyuncuya bu denli irade verilmesi ve seçenek sunulması benim çok hoşuma gitti.

Karakterler kişilik anlamında gerçekten muazzam olmuş, her biri ayrı bir kafa, her birisi olaylara farklı farklı tepkiler veriyor. Karakterlerle konuşurken oyunun evrenine dahil olabildiğinizi hissediyorsunuz, boş bir duvara konuştuğumuz pek çok oyun var, ekip bu anlamda gerçekten güzel diyaloglar ve sahneler oluşturmuş. Esprili sahneler, fazla cüretkar sözler, yaşanan komik olaylar hikâyeye daha çok bağlanmanızı sağlıyor.

Görsel anlamda karakterler gerçekten başarılı olmuş, her biri iştahınızı kabartacak türden güzel. Görsel sahneleri de bir hayli beğendiğimi söylemek istiyorum, sahnelerden hd bir görüntü havasını alıyorsunuz, yani yüksek bir çözünürlüklü sahnelermizi var. Özellikle penetrasyon sahnelerinin çoğunun açısı kapalı, iyi açılar görebildiğimiz birkaç sahne var, şahsi olarak bu benim için kesinlikle bir eksik olmadı. Ben animasyon sahnelerini de beğendimi, 6-7 aylık bir süreç için kesinlikle bu kısma kötü diyemem, bazı oyunculara sahneler biraz yavan ve yavaş gelebilir. Genel anlamda oyun görsel anlamda doyurucu, özellikle göreceğiniz bazı sahneler gerçekten muazzam.

Müzik seçimleri, hikâye, karakterler ve oynanış, gerçekten her şey çok güzel bir şekilde inşa edilmiş
. Oynarken çok keyif aldım ve oyunun bitmesini hiç istemedim. Oyunun uzunluğu 3-4 saat kadar ancak size sunduğu içerik gerçekten çok fazla. Oyunda görebileceğiniz farklı sonlar ve gidişatlar bulunuyor, bundan ötürü bütün sahneleri açmak isterseniz oyun süresi bir hayli uzayacaktır. Oyunun sonlarının biraz daha uzun olması isterdim ancak bu durumdan çok da şikayet ettiğimi söylemem.

Kimi oyunlar bu kadar içeriği 4-5 yılda bile veremiyor. Umarım ilerleyen aylarda buna benzer içerikte başka bir oyun daha görebiliriz ve mümkünse çok daha uzun olur :)

Üst Alt