Son Konular
Link atlama , oyunu nasıl indirebilirim?Aga bu linkler çin seddi gibi nasıl indirme ekranına geçeceğim..
Bir kontrol edeyim. Teşekkür ederim hocamAtmaca147 hocam mobilde oyun kurmak için rar ile işin olmaz apk dosyası olarak iner, yanlış şeyi indirmiş olma
Oyunu cloud olarak indirdim. (Yavaş telefonlar için olan linkten değil) Normal apk olarak kurdum, kullanıcı adımı ve şifreyi yazdım. Adult Oyun Çeviri logosu olan bir ekranda kaldı, herhangi bir şey olmadıMobilde WinRar şeklinde oyunlar inmiyor yanlış linkten indirme yapmış olmalısınız. seinal'ın dediği gibi .apk ile kuruyorsunuz.
O ekran oyunun yüklenme ekranı, bazı oyunların yükleme ekranı uzun sürebiliyor, 10dk yı bulanlar bile var, beklersen oyuna giriş yaparsınOyunu cloud olarak indirdim. (Yavaş telefonlar için olan linkten değil) Normal apk olarak kurdum, kullanıcı adımı ve şifreyi yazdım. Adult Oyun Çeviri logosu olan bir ekranda kaldı, herhangi bir şey olmadı
Oyunu cloud olarak indirdim. (Yavaş telefonlar için olan linkten değil) Normal apk olarak kurdum, kullanıcı adımı ve şifreyi yazdım. Adult Oyun Çeviri logosu olan bir ekranda kaldıMobilde WinRar şeklinde oyunlar inmiyor yanlış linkten indirme yapmış olmalısınız. seinal'ın dediği gibi .apk ile kuruyorsunuz.
Bekledim sonrasında direkt oyundan atıyor hiçbir şey demedenO ekran oyunun yüklenme ekranı, bazı oyunların yükleme ekranı uzun sürebiliyor, 10dk yı bulanlar bile var, beklersen oyuna giriş yaparsın
Hangi oyun?Oyunu cloud olarak indirdim. (Yavaş telefonlar için olan linkten değil) Normal apk olarak kurdum, kullanıcı adımı ve şifreyi yazdım. Adult Oyun Çeviri logosu olan bir ekranda kaldı
Bekledim sonrasında direkt oyundan atıyor hiçbir şey demeden
What a LegendHangi oyun?
O ekranda beklemeniz lazım biraz. Cihazınıza göre en az 5-15 dakika arası sürebilir.What a Legend
Bekledim zaten hocam, dediğim gibi atıyor oyundan.O ekranda beklemeniz lazım biraz. Cihazınıza göre en az 5-15 dakika arası sürebilir.
Yavaş telefonlar için olanını denedim mi?Bekledim zaten hocam, dediğim gibi atıyor oyundan.
Hayır onu denemedimYavaş telefonlar için olanını denedim mi?