Bir yıldır güncellemesini bekliyorum hatta daha fazla yeni güncelleme gelince mağaramdan çıkarımEkli dosyayı görüntüle 4385
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak. Bu serüvende neler yapabileceğinizi gösterin!
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 911 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Telefon hazırlasi yeterli mi yeterli ise yeniden indir açılıyor çünküOyunu yükledim ama giriş ekranı yüklenmiyor
Arşiv odasındaki bilgisayarda kullanmanız gerekiyor.Şu ögretmenin şifresi olan a.o.c nerde kullanıcam?
TeşekkürlerArşiv odasındaki bilgisayarda kullanmanız gerekiyor.
Eğer linkleri geçemiyorsanız:Oyunu indiremiyorum bana yardımcı olun adminler pls
Onu biliyorum ama indirdikten sonra hata veriyo ve bugün oldu daha önce indire biliyorumEğer linkleri geçemiyorsanız:
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Cihazınızda alan açıp tekrar deneyiniz.Onu biliyorum ama indirdikten sonra hata veriyo ve bugün oldu daha önce indire biliyorum
Yapımcı bu yıl içinde güncellemeyi planlıyor.0.7 ne zaman çıkar?
milfy city 0.7Hangi oyun konusunda alıyorsunuz?
0.7 Sürümü henüz çıkmadı. Benim açtığım, 0.7 sürümü ile ilgili bir konuda hata alıyor olabilirsiniz. O konuları sadece Tanınmış, Kıdemli, Patron, ve Destekçi Plus üyelikleri olanlar görüntüleyebilir.milfy city 0.7