Quatpo
Kayıtlı Üye
"Charles Francis Xavier" ağlıyordu.... "Jack Conte" ağlıyordu...... "Sam Yam" çıksın artık şu güncelleme diyordu..... gözler yaşlı...
sol üst adult oyun ceviri logosuna tika laOyunun para hilesi falan yok mu yahu? Ömrüm para kasmayla geçti Metin 2 de taş kesmeye çalışıyor gibi hissediyorum kendimi yeter vallahi yeter, bütün oyun zevki gidiyor.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.Arkadaslar bu caroline ilerlemiyor gece mesaj oku odasina gir diyor ama mesaj filam gelmiyor odasinada girdigimde yeni bisey yokkk
Kardesim dc uye olamiuom ben butun sahneler scildi fskat bu carolin kaldi boyle bi yardimci olursanizJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.
Ekran görüntüsü atar mısınız?Kardesim dc uye olamiuom ben butun sahneler scildi fskat bu carolin kaldi boyle bi yardimci olursaniz
Oyun buga girmiş 1 görevi atlamış Caroline ile olan tüm etkileşimleri denemeniz lazım yani her saat her yerde bulmanız gerekiyor gösterilmeyen görevi yaptıktan sonra olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 6199
Evet burdan sonra ilerlemiyo gece masaj bak odasina gir diyo ama bisey yok
Summertime saga oynamanızı tavsiye ederim.Buna benzer oyun var mı. Haritada bi yere gidilen, para kasılabilen
Onlar sürümün bitme oranı değildi sanırım patronlarla alakalı bir şeydi.1.00 sürümü patreon sitesinde %78 tamamken her gün %1 azalıp şimdi %68 e düşmüş normal mi?
Sol üstteki AOÇ logosuna tıklayınız açılan menüde en sağda hileler bölümü var.ya para hilesi nasıl yapılıyo veya varmı görevleri tamamlıyamıyorum
Bunu nereden görebilirim link atabilir misiniz1.00 sürümü patreon sitesinde %78 tamamken her gün %1 azalıp şimdi %68 e düşmüş normal mi?
Oyunun yapımcısının adını google'da arat patreon hesabında gözüküyorBunu nereden görebilirim link atabilir misiniz