Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
İndiriyorum ama acilmiyorum gerekli izniniz bulunmamaktadir diyor neden olabilir

T

tdtydrdytdtyd

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
milfy city i indirdim ama oynayamıyorum bu siteden ilk oyun indirişim ve giriş yapamıyorum erişim hakkınız yok diyor mağazaya bakıyorum yok

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
milfy city i indirdim ama oynayamıyorum bu siteden ilk oyun indirişim ve giriş yapamıyorum erişim hakkınız yok diyor mağazaya bakıyorum yok

ruhisivodka

ruhisivodka

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu indirdim baya bir ilerledim fakat silmek zorunda kaldım şimdi tekrar indiricem fakat baştan başlamak istemiyorum kendi savemi nasıl açabilirim veya farklı bir öneriniz var mı bir çözüm yolu falan ? (ANDROİD İÇİN)

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
oyunu indirdim baya bir ilerledim fakat silmek zorunda kaldım şimdi tekrar indiricem fakat baştan başlamak istemiyorum kendi savemi nasıl açabilirim veya farklı bir öneriniz var mı bir çözüm yolu falan ? (ANDROİD İÇİN)
Oyunu silsenizde kayıt dosyalarınız duruyor eğer çok eskiden indirdiyseniz silinmiş olabilir discord sunucumuzdan kayıt dosyası bulabilirsiniz.

ruhisivodka

ruhisivodka

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu silsenizde kayıt dosyalarınız duruyor eğer çok eskiden indirdiyseniz silinmiş olabilir discord sunucumuzdan kayıt dosyası bulabilirsiniz.
1-2 hafta oluyor şimdi indirsem orda duruyormudur? özel bir şey yapmama gerek varmı?

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
hesabımla giriş yapıyorum fakat oyuna erişiminiz bulunmuyor diyip being a dik betasina yönlendiriyor?

R

reastions

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyuna erişiminiz bulunmamaktadır hatası veriyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-20-17-46-34-261_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-20-17-46-34-261_com.android.chrome.jpg
    406.3 KB · Görüntüleme: 11
A

abdi31

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Linda ile görevlerim buga girdi sanırım göremiyorum adım 24 lindayı odasında ziyaret et diyor fakat linda evden toparlanıp çıkmıştı. İş yerine gittim ve izin kağıdı almamı istedi onu hallettim fakat şimdi iş yerine gidince bir tepki olmuyor görev ilerlemesi kısmında hala 24. adım sabah ziyaret et olarak gözüküyor bugda kaldığıma eminim çünkü diğer tüm karakterler tamamlandı yardımcı olabilecek var mı?
Kanka gece uyuyacan yatakta bikaç gün sonra sabah senin odana geliyo seni alıyo gidiyosunuz tatile.Yapman gereken tek şey uyumak.

Üst Alt